Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Padlógázzal ért a tabella negyedik helyére a gyulai tekecsapat

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • B. L. SPORT • 2021. május 31. 15:00
Padlógázzal ért a tabella negyedik helyére a gyulai tekecsapat
Gyulai SE-Dig Build–Bátonyterenyei TK 7-1

Az NB I.-es tekebajnokság utolsó fordulójában a Gyulai SE Dig-Build csapata a Bátonyterenyei TK együttesét látta vendégül. A fürdővárosi gárda hatalmas finissel érte utol az éllovas hármast.

egy ezüsttel és egy negyedik helyezéssel zárta a szezont a gyulai klub

Fotó: Gyulai SE Dig-Build

A gyulai együttes a tabella negyedik helyéről várta a bajnokság zárását. A Nyári Krisztofer által irányította gárda februárban még a lista utolsó helyén állt, ám egy nyolc mérkőzéses veretlenségi sorozattal utol érte az élen álló hármast.

A fürdővárosi együttes az előző fordulóban a Salgózd TK ellen elveszítette esélyét a dobogóra, így az utolsó fordulóban a negyedik helyért kellett megharcolnia.

A Czégény Csaba, Baksa Imre, Nyári Krisztofer, Egyed Ferenc, Makra György (Scriffert Dániel) és Schriffert Roland alkotta „hazai” együttes repülőrajttal kezdte a találkozót, magabiztosan nyerte meg első két párharcát. A folytatásban is csak egyetlen alkalommal tudott sikernek örülni a vendégcsapat, így a fürdővárosi együttes ellenmondást nem tűrve húzta be záró mérkőzését.

A Gyulai SE Dig-Build felnőttcsapata a tabella negyedik helyén fejezte be a bajnokságot, míg a Schriffert Dániel és Flinta Szabolcs alkotta ifjúsági gárda a bajnokság ezüstérmeseként zárta a kiírást.

Összes cikk - lent (max 996px)
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)