Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - A legfiatalabb korosztály tesztelte tudását a gyulai sporttelepen

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • B. L. SPORT • 2021. május 30. 13:00
A legfiatalabb korosztály tesztelte tudását a gyulai sporttelepen
Az U7-es és U9-es labdarúgókkal zárult az utánpótlás tornasorozat

Az MLSZ Bozsik Egyesületi Program alközponti tornasorozatának idei utolsó rendezvényét tartották május 29-én az Id. Christián László Városi Sporttelepen. Az U7-es és U9-es labdarúgók ügyességi akadálypályán és kétkapus derbiken tesztelhették képességeiket.  

Az U7-es és U9-es labdarúgók zárták a tornasorozatot

Fotó: Gyulai Hírlap – Bimbó Lajos

A szervezők két helyszínen várták az utánpótláskorú sportolókat. A Gyulasport NKft. által szervezett tornán a fiatal labdarúgók ügyességi pályarendszeren tesztelhették tudásukat, amelyben az egymás elleni játék, az ügyesség, a pontosság és a reakcióidő kapott hangsúlyt. A gyakorlatok másik részében már a csapatjátéké volt a főszerep, ahol egymás ellen bizonyíthatták tehetségüket a gyerekek. Az egyes gyakorlatok előtt a pályabírók mutatták be a gyakorlatokat a kicsiknek, majd a végén ki is értékelték a látottakat.

Fotó: Gyulai Hírlap – Bimbó Lajos

A korosztályos futballünnep végén a szervezők mindenkit megjutalmaztak, hiszen a sorozat lényege az, hogy az érintett korosztályok játékát ne az eredménycentrikusság, hanem az önfeledt szórakozás, a labdarúgás szeretete irányítsa.

Fotó: Gyulai Hírlap – Bimbó Lajos

A tornasorozat záró rendezvényén a honi és a gyulai futballcsalád köszönetet mondott Erdős Ferencnek, aki hosszú idő után úgy döntött, hogy nem szervezi és irányítja tovább a gyulai alközpont Bozsik Egyesületi Programját. A sportvezetőt a Magyar Labdarúgó Szövetség emlékplakettel ismerte el, amelyet Zöldi Sándor és Kiss László sportvezetők adtak át.

Összes cikk - lent (max 996px)
+
+
+
+
+
+
+
+
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)