Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Meggyőző sikerrel a zárta a bajnokságot a Szentléleki-csapat

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • B. L. SPORT • 2021. május 30. 16:00
Meggyőző sikerrel a zárta a bajnokságot a Szentléleki-csapat
Clean-Way Gyulai FC-Termál–Nagyszénási SE 3-2 (2-0)

A Megye I.-es bajnokság soros fordulójában a Clean-Way Gyulai FC-Termál csapata a Nagyszénás SE együttesét látta vendégül május 29-én. Szentléleki Béla gárdája győzelemmel szerette volna zárni a bajnoki sorozatot.

Bozsó milán folyamatos zavart okozott a vendégcsapat védelmében

Fotó: Gyulai Hírlap – Rusznyák Csaba

Clean-Way Gyulai FC-Termál: Kajári, Nagy S., Szabó, Kukla Zs., Nagy G., Patkás (Oszlács), Zsömbörgi, Pilán (Barthalos), Jimoh, Bozsó és Repisky (Bondár). Csere: Bagyinszki, Kocsis és Oláh. Vezetőedző: Szentléleki Béla.

A gyulai együttes a tabella negyedik helyéről várta riválisát. Szentléleki Béla alakulata két győztesen megvívott találkozó után fogadta a rossz szériában futballozó vendégcsapatot. A három pont megszerzése már egyik gárda számára sem volt kiemelten fontos, a riválisok kizárólag az utolsó győzelem megszerzéséért néztek szembe egymással.

A gyulai együttes azonnal letámadta ellenfelét, több ígéretes helyzet is akadt az első percekben. A hazai gárda hamar ellenfele tudtára adta, hogy pont nélkül fog távozni a fürdővárosi arénából, amikor a hatodik percben Nagy Gergő zúdította a kapuba szabadrúgását. 1-0.

A folytatásban is lendületben maradt a gyulai támadósor, több alkalommal csak a leshelyzet mentette meg a vendégcsapatot az újabb góltól, Nagy Gergő pedig kétszer is megismételhette volna vezető találatát.

A 12. percben már a partjelző zászlaja sem állította meg a fürdővárosi gólszerzést, a szépen végigvitt támadás végén Bozsó Milán helyezte labdáját a nagyszénási kapuba. 2-0.

A komoly mezőnymunkával és durva belépőkkel tarkított mérkőzés a második játékrészben sem vett vissza iramából. A 69. percben Bozsó Milán már megnyugtató előnybe lőtte csapatát, ám a vendégcsapat már az leső félidőben is el-el jutott a hazai kapuig.

A nagyszénási akaratnak a 75. percben lett meg az eredménye, amikor büntetőből szépíthetett az eredményen a vendégcsapat. Három perccel később még közelebb lépett riválisához a vendég együttes, Márk góljával lendültek bele igazán a mérkőzésbe a csapatok. 3-2.

A gyulai gárda taktikus játékkal fogta ki a szelet a lendület kapó nagyszénási együttes vitorlájából, így őrizve meg előnyét a lefújásig.

A Clean-Way Gyulai FC-Termál csapata az alapszakasz megnyerésével érkezett a felsőházi rájátszásba, ahol 15 győzelemmel és 7 vereséggel zárt a tabella 4. helyén. A fürdővárosi együttes legközelebb a Békés Megyei Kupa 4. fordulójában lép pályára, ahol a Szeghalmi FC gárdáját fogadja az Id. Christián László Városi Sporttelepen.

Összes cikk - lent (max 996px)
+
+
+
+
+
+
+
+
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)