Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - 10 tuti tipp az otthonod villámgyors eladásához

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • PR • MAGAZIN • 2021. május 14. 17:00
10 tuti tipp az otthonod villámgyors eladásához
Figyeljünk a kertünkre és az udvarunkra is! – 9. rész

Roxin János vagyok, a Roxingatlan Online Iroda ügyvezetője, ingatlanszakértő. Kisebb megszakítással több mint 10 éve foglalkozom ingatlanközvetítéssel, értékbecslés-készítéssel.

Azt tapasztalom, hogy vannak, akik nem fordulnak otthonuk értékesítésével ingatlanközvetítőhöz, hanem saját maguk próbálják meg eladni ingatlanukat. Nekik szeretnék hasznos tippeket adni hétről hétre otthonuk villámgyors eladásához.

9. tipp

Nincs lehangolóbb, mint bemutatás során egy rendezetlen, gazos kert vagy udvar. Emiatt a leendő vevő nem a legjobb véleménnyel lehet a tulajdonosról és az ingatlanról sem. Egy rendezett, ápolt kert, udvar és terasz nagyban elősegíti és fel is gyorsíthatja az otthonunk eladását. Tartsuk  ezt szem előtt, mielőtt bemutatjuk az ingatlant, ne csak a házban tegyünk rendet, hanem a kertünkre, udvarunkra és teraszunka is figyeljünk! Nyírjuk le a füvet, figyeljünk a virágjainkra, sziklakertre, tartsuk tisztán a kerti bútorainkat!

Itt a tavasz és a nyár, kovácsoljunk előnyt a kertünkből és udvarunkból az eladás során!

Bízza szakértőre ingatlanügyeit! Ha fontos Önnek, hogy a lehető legjobb áron, a legjobb feltételekkel értékesítse ingatlanát, illetve vásárolja meg új otthonát, keressen bizalommal!

Összes cikk - lent (max 996px)
+
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)