Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - 10 tuti tipp az otthonod villámgyors eladásához

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • PR • MAGAZIN • 2021. április 30. 18:00
10 tuti tipp az otthonod villámgyors eladásához
Hogyan mutassuk be otthonunkat úgy az érdeklődőknek, hogy azonnal lecsapjanak rá? – 7. rész

Roxin János vagyok, a Roxingatlan Online Iroda ügyvezetője, ingatlanszakértő. Kisebb megszakítással több mint 10 éve foglalkozom ingatlanközvetítéssel, értékbecslés-készítéssel.

Azt tapasztalom, hogy vannak, akik nem fordulnak otthonuk értékesítésével ingatlanközvetítőhöz, hanem saját maguk próbálják meg eladni ingatlanukat. Nekik szeretnék hasznos tippeket adni hétről hétre otthonuk villámgyors eladásához.

7. tipp

A bemutatása során a lehető legjobb benyomást kell keltenie otthonunknak. Fontos, hogy az összes helyiséget járjuk be, ne hagyjunk ki semmit! Tudjuk meg, hogy az érdeklődőknek mik a vágyaik, elképzeléseik. Hagyjuk, hogy körbe- nézzenek, sétálgassanak, és válaszoljunk a felmerülő kérdéseikre. Amennyiben vannak dokumentumaink az otthonunkról (például alaprajz, tulajdoni lap), akkor készítsük elő, és mutassuk meg azokat. A bemutatás inkább kedélyes beszélgetés legyen, mint „idegenvezetés”. Viselkedjünk barátságosan, és mosolyogjunk. Törekedjünk az előnyök kiemelésére, de az esetleges hibákról is beszéljünk őszintén.

Bízza szakértőre ingatlanügyeit! Ha fontos Önnek, hogy a lehető legjobb áron, a legjobb feltételekkel értékesítse ingatlanát, illetve vásárolja meg új otthonát, keressen bizalommal!

Összes cikk - lent (max 996px)
+
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)