Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - 10 tuti tipp az otthonod villámgyors eladásához 

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • PR • MAGAZIN • 2021. május 07. 17:40
10 tuti tipp az otthonod villámgyors eladásához 
Otthonom eladása előtt mit újítsak fel és mit ne? – 8. rész

Roxin János vagyok, a Roxingatlan Online Iroda ügyvezetője, ingatlanszakértő. Kisebb megszakítással több mint 10 éve foglalkozom ingatlanközvetítéssel, értékbecslés-készítéssel.

Azt tapasztalom, hogy vannak, akik nem fordulnak otthonuk értékesítésével ingatlanközvetítőhöz, hanem saját maguk próbálják meg eladni ingatlanukat. Nekik szeretnék hasznos tippeket adni hétről hétre otthonuk villámgyors eladásához.

8. tipp

Mindig nehéz kérdés eldönteni, hogy eladás előtt költsünk-e még otthonunkra, vagy ne, mit újítsunk fel, javítsunk meg, és mit ne. A kérdés eldöntése nagyban függ az otthonunk állapotától is.

A legfontosabb, hogy olyan javításokat és felújításokat végezzünk, amelyek látványosak, és növelhetik otthonunk eladásának sebességét vagy akár az eladási árat is. Ilyenek például az esztétikai felújítások, az apróbb festések, a meszelés-mázolás, a kertrendezés, a szobaparkettázás.

Készítsünk költségvetést, és csak olyan felújításba fogjunk bele, amely még megéri nekünk. Legtöbbször nem a ráfordítások összegével arányosan növekszik az otthonunk értéke. Vannak bizonyos esetek, amikor jóval a ráfordítások összegén túl emelkedik az ingatlan értéke felújítás után.

Bízza szakértőre ingatlanügyeit! Ha fontos Önnek, hogy a lehető legjobb áron, a legjobb feltételekkel értékesítse ingatlanát, illetve vásárolja meg új otthonát, keressen bizalommal!

   

Összes cikk - lent (max 996px)
+
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)