Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Átgázolt ellenfelén az U17-es focicsapat

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • B. L. SPORT • 2021. április 29. 15:00
Átgázolt ellenfelén az U17-es focicsapat
Gyulasport NKft.–Kerekegyházi SE 11-0 (5-0)

Az U17-es labdarúgó-bajnokság dél-keleti csoportjában szereplő Gyulasport NKft. csapata a Kerekegyházi SE együttesét látta vendégül április 29-én. Petri Barnabás gárdája egy harcos döntetlen után várta halasztott fordulóját.

kiütéses győzelemmel hangolt a nagy derbire a korosztályos együttes

Fotó: Gyulai Hírlap – Rusznyák Csaba

Gyulasport NKft.: Boncza Bence, Barna Ádám (Guti László), Deme Nikolasz, Havas Máté (Nagy Bence), Ottlakán Zsombor, Keller-Pintér János Bence, Herczeg Levente, Kiss Tamás, Zsilák Mátyás, Geszner Csongor (Varga Norbert) és Ticudean Ábel Simon. Csere: Zsilák Máté. Edző: Petri Barnabás.

A hazai együttes a bajnokság nyolcadik helyéről várta a tabella alsó harmadából érkező riválisát. Petri Barnabás alakulata az előző fordulóban a bajnokesélyes szolnoki együttessel találkozott, ahol kőkemény mérkőzésen lopott pontot ellenfelétől.

A lendületben lévő gyulai csapat nem sok esélyt adott a kerekegyházi együttesnek, Kiss Tamás már a 11. percben megkezdte a gólgyártást. A fürdővárosi gárda szinte el sem hagyta az ellenfél térfelét, folyamatosan nyomást gyakorolt riválisa kapujára. A szemre is tetszetős támadások sorra hozták a hazai találatokat, amelynek köszönhetően az első félidő végére ötgólos gyulai vezetéssel mehettek pihenőre a csapatok.

A fordulás után sem vett vissza lendületéből a fürdővárosi gárda, újabb hat góljával kiütésessé tette a két csapat találkozóját.

Fotó: Gyulai Hírlap – Rusznyák Csaba

Gólszerzők: Kiss Tamás 3, Zsilák Mátyás 3, Geszner Csongor 2, Ticudean Ábel Simon 2 és Ottlakán Zsombor.

– Amit elterveztünk illetve megbeszéltünk az öltözőben, azt mind meg is tudtuk valósítani a pályán. Az első perctől kezdve támadó szellemmel fociztunk, folyamatosan az ellenfél térfelén tartottuk a labdát. Folyamatos nyomás alatt tartottuk ellenfelünket, sok helyzetet sikerült kialakítanunk, amelyeket nagy részben be is tudtunk fejezni. Mindenki kivette a mai győzelemből a részét, plusz öröm számunkra, hogy sikerült kapott gól nélkül zárjuk a találkozót. Egy igazi csapat munka volt – értékelt Petri Barnabás.

Fotó: Gyulai Hírlap – Rusznyák Csaba

A Gyulasport NKft. U17-es csapata győzelmével fellépett az tabella hatodik helyére, ahonnan a közvetlen rivális DAFC Szeged otthonába látogat.

Összes cikk - lent (max 996px)
+
+
+
+
+
+
+
+
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)