Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Megvan, mikor nyit a Rondella Terasz

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • Sz. E.HÍREK • 2021. április 20. 17:00
Megvan, mikor nyit a Rondella Terasz
A Kastély kávézót is hamarosan nyitják

Fotó: Erkel Ferenc NKft. – Incze László

A teraszok a jelek szerint hamarosan nyithatnak, ezért utánajártunk, mire számíthatnak azok, akik a Kastély kávézóban és a Rondella Teraszon múlatnák az időt a közeljövőben. 

Fábián Tamás, az Erkel Ferenc NKft. kommunikációs vezetője lapunknak elmondta: amint lehet, nyitnak az önkormányzati cég működtetésében lévő teraszok. 

– Várhatóan előbb a Almásy-kastély kávézója tárja ki kapuit, ahol vendégeinknek korhű ruhában szolgálják majd fel a kávét és süteményeket. Mi is a rendeletek kezében vagyunk, de nyitunk, amint lehetséges, várhatóan a jövő hét végén – ismertette Fábián Tamás

A Rondella nyitását is tervezik, ami kissé több munkát igényel, hiszen fel is kell építeni, be is kell majd rendezni a teraszt. 

– A Rondellát kinyitni egy kicsit nagyobb lélegzetvételű feladat, de azon is dolgozunk már most. A tervek szerint hétfőn kezdik építeni kollégáink, és május első napjára várjuk az első vendégeket – mondta el. 

A kommunikációs vezető kiemelte: vendéglátóhelyeik mindegyike fokozottan ügyel majd a higiéniai szabályok betartására. Kézfertőtlenítőket helyeznek ki, ahol lehet, távolabb húzzák egymástól az asztalokat. Hozzátette: a biztonságosabb, bankkártyás fizetésre is van már lehetőség mindkét egységben.

Összes cikk - lent (max 996px)
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)