Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Erőt demonstráltak az U14-es Amazonok

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • B. L. SPORT • 2021. április 13. 16:00
Erőt demonstráltak az U14-es Amazonok
Gyulai Amazonok–FC Hatvan 10-1 (4-1)

Az U14-es labdarúgó-bajnokság soros fordulójában a Gyulai Amazonok csapata az FC Hatvan együttesét látta vendégül április 11-én. Szerb Katalin gárdája sikerrel a háta mögött szeretett volna érkezni az éllovas elleni derbire.

alaposan megszórta ellenfelét a korosztályos csapat

Fotó: Gyulai Hírlap – Rusznyák Csaba

Gyulai Amazonok: Freiberger Stella, Kelemen Klarissza, Tóth Panna, Máté Nóra, Pribék Andrea, Nagy Katalin, Baracsi Boglárka, Bukor Zoé és Kónya Andrea. Csere: Puskás Adél, Drobnyik Izabella, Szelei Nóra és Szelei Csenge. Edző: Szerb Katalin.

A hazai gárda komoly versenyfutásban áll az aranyéremért folyó harcban, amelynek következő állomásán a bajnokság középcsapatával kellett felvennie a versenyt. A korosztályos együttes számára különlegesen fontos volt a három pont begyűjtése, hiszen a következő fordulóban a listavezető Mercedes KLC alakulatával játszik rangadót.

A gyulai együttes pontatlanul kezdte a mérkőzést, ám egy öngólnak köszönhetően már a 3. percben megszerezte a találkozó vezető találatát. A folytatásban már összeszedettebben játszott a hazai gárda, Pribék Andrea pedig a 17. percben kettőre növelte csapata előnyét. 2-0.

A hatvani együttes a 28. percben kozmetikázni tudott az eredményen, ám Pribék Andrea és Bukor Zoé tovább növelte az ezüstérmes előnyét. 4-1.

Fotó: Gyulai Hírlap – Rusznyák Csaba

A második játékrészben már könnyedebben játszott a gyulai csapat, sorra érkeztek a szebbnél szebb találatok. A félidőben Nagy Katalin duplázni tudott, illetve Bukor Zoé, Máté Nóra, Pribék Andrea és Drobnyik Izabella góljai pedig kiütésessé tették a hazai győzelmet.

– A mérkőzéssel teljes mértékben elégedett vagyok. A lányok maximálisan azt nyújtották vissza a pályán, amit kértem tőlük. Az első tizenöt percben a kapura lövések nem voltak az igaziak, de szerencsére ez is hamar a helyére került. Szép és magabiztos játékkal sikerült nagyarányú győzelmet aratnunk. Nagyon büszke vagyok a lányokra. Remélem ez a jó lendület kitart a hátralévő két mérkőzésen is – értékelt Szerb Katalin.

A Gyulai Amazonok U14-es csapata ellentmondást nem tűrve gyűjtötte be bajnoki pontjait, így magabiztosan utazik az éllovas elleni találkozóra.

Fotó: Gyulai Hírlap – Rusznyák Csaba

Összes cikk - lent (max 996px)
+
+
+
+
+
+
+
+
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)