Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Laptoppal köszönték meg a munkájukat

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • S. E.HÍREK • 2021. március 10. 15:32
Laptoppal köszönték meg a munkájukat
Egészségügyi dolgozókat ajándékoztak meg

Laptopokat adományozott a Philip Morris Magyarország Kft. a koronavírus-járvány elleni védekezésben részt vevő egészségügyi szakdolgozóknak. A Békés Megyei Központi Kórház két ápolóját is megajándékozták.

Az egészségügyi intézmény közleményéből kiderül: a Magyar Kórházszövetség pályázat útján döntött arról, kikhez juttatják el a cég által felajánlott eszközöket. Mint írták, azokat az egészségügyi dolgozókat szerették volna elismerni, akik a járvány első hullámának kirobbanásától kezdve aktívan részt vesznek a gyógyításban, és saját maguk vagy gyermekük a veszélyhelyzet miatt érintett az online oktatásban.

A közleményben kifejtik: a Békés Megyei Központi Kórház két ápolóját is kiválasztotta a bíráló bizottság, mindketten a kezdetektől részt vesznek a járvány elleni védekezésben.

Kővágó Ildikó 2009 júliusától dolgozik a Pándy Kálmán tagkórház intenzív osztályának ébredőrészlegén, és 2020-ban kezdte meg a Gál Ferenc Egyetemen diplomás ápolói tanulmányait.

Bohus Krajó Dalma a Réthy Pál tagkórház neurológiai osztályának dolgozója, és szintén a Gál Ferenc Egyetem diplomás ápoló szakos hallgatója. A Covid-ellátásba önként kapcsolódott be, jelenleg a kiskunhalasi járványkórházban teljesít szolgálatot.

Összes cikk - lent (max 996px)
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)