Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Megvalósítja az álmod a Bíbor Manufaktúra

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • PR • MAGAZIN • 2021. február 18. 18:03
Megvalósítja az álmod a Bíbor Manufaktúra
Ruhaátalakítást, -javítást és egyedi ruhák készítését is vállalják

Fotó: Gyulai Hírlap – Rusznyák Csaba 

Ruhaátalakítást, -javítást és egyedi ruhák – akár menyecske- és menyasszonyi ruhák – készítését is vállalja Földi Emma. A mesterlevéllel rendelkező varrónő a Kossuth tér 11. szám alatti Bíbor Manufaktúrában kereshető fel.

A gyakorlati oktatóként is dolgozó szakember elmondta: tavaly márciusban nyitotta meg üzletét Gyulán.

Mint megtudtuk, a legtöbben nadrágszárfelvarrás vagy cipzárcsere miatt keresik fel, de az is gyakori, hogy online vásárolt, túl kicsinek vagy túl nagynak bizonyult ruhát kell méretre igazítania.  

– Az is előfordul, hogy valaki a kedvenc pulóverét hozza el, mert kiszakadt vagy elkopott – mesélte a varrónő. Hozzátette: nem törvényszerű, hogy a régi ruhadarabnak a kukában kell landolnia, a lyukas passzé lecserélésével például újszerűvé lehet varázsolni a viseltes felsőket.
A combtőnél kikopott farmert szintén fel lehet újítani stoppolással, aki ragaszkodik egy-egy darabhoz, annak mindenképp érdemes élnie ezzel a lehetőséggel.

Fotó: Gyulai Hírlap – Rusznyák Csaba 

Földi Emma a ruhajavítás mellett egyedi ruhák szabását-varrását is vállalja. Elmondta: általában magazinokban vagy interneten talált fotókkal keresik meg, de olyan is van, aki egy anyagba szeret bele, amihez megfelelő fazont kell találni.  

A szakembernek igen széles a palettája: varrt már oviszsákot, gumis lepedőt, télikabátot, céges munkaruhát, farsangi jelmezt és íjászruhát, de alkalmi, menyecske-, menyasszonyi és koszorúslányruhát is készít. Mint megtudtuk, utóbbiakra gyöngydíszítést és hímzést is lehet kérni.

Földi Emma emellett függönyvarrást is vállal, igény szerint helyszíni felméréssel.

Mint megtudtuk, a Bíbor Manufaktúrában a megfelelő anyag kiválasztására is lehetőség van, a varrónő ugyanis egy nagykereskedéssel áll kapcsolatban.

Fotó: Gyulai Hírlap – Rusznyák Csaba 

Az üzletben helyben varrt maszkot is vásárolhatunk, vagy elkészíttethetjük azt egyedi igény alapján, akár saját logóval. A varrónő nagyobb rendeléseket is felvesz, autós cégnek is gyártott már maszkot többezres tételben. Bicikliülés-huzat és -kosárbélés szintén kapható a varrónőnél, többféle színben és méretben.

Földi Emma kiemelte: a minőség mellett a gyorsaságot is szem előtt tartja, igyekszik rövid határidővel dolgozni.

A Bíbor Manufaktúra hétköznap 9-től 17 óráig tart nyitva. Telefonon a 06-30/652-9672-es számon, Facebookon a Bíbor Manufaktúra oldalon érhető el.     

 

 

Összes cikk - lent (max 996px)
+
+
+
+
+
+
+
+
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)