Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Esős lehet a péntek

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • MTI • HÍREK • 2021. február 18. 18:00
Esős lehet a péntek
Az Országos Meteorológiai Szolgálat jelenti

Pénteken zömmel erősen felhős, borult, párás lesz az idő, de délután a nyugati területeken már vékonyodik, szakadozik a felhőzet –  derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálat országos előrejelzéséből.

Este nyugat felől erősen megnövekszik a felhőzet, mindeközben a nap folyamán megmaradó rétegfelhőzet tovább terjeszkedik, azonban számottevő csapadék nem alakul ki.

Pénteken zömmel erősen felhős, borult, párás lesz az idő, de délután a nyugati területeken már vékonyodik, szakadozik a felhőzet. Csapadékra késő délutántól kell készülni az északkeleti megyékben jellemzően gyenge eső formájában, de az északi, északkeleti határ közelében átmenetileg ónos eső, illetve a magasabban fekvő helyeken havas eső, havazás is kialakulhat. Péntek délelőtt élénk lesz a délnyugati szél a déli országrészben.

A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet általában -2, +4 fok között alakul, de északkeleten az átmenetileg derült részeken -5, -6 fok is lehet. A legmagasabb nappali hőmérséklet pénteken jobbára 5 és 14 fok között alakul, de az északkeleti megyékben 5 fok alatt is maradhat.

Összes cikk - lent (max 996px)
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)