Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Gyulán is elérhetők a megyei cég szállodai textíliái

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • PR • MAGAZIN • 2021. július 28. 18:00
Gyulán is elérhetők a megyei cég szállodai textíliái
A mosodával is rendelkező Szőtt-Ker Bt. termékei a Bíbor Manufaktúrában tekinthetők meg

Már Gyulán is elérhetők a 30 éves múlttal rendelkező Szőtt-Ker Bt. szállodai textíliái és mosodai szolgáltatása. Az ISO-szabványok szerint működő cég a Kossuth tér 11. szám alatti Bíbor Manufaktúrában alakított ki mintasarkot, hogy az érdeklődők közelről is meg tudják nézni az általuk gyártott termékeket.

Fotó: Gyulai Hírlap – Rusznyák Csaba

Vrbovszki Zoltán, a Szőtt-Ker Bt. tulajdonosa felidézte: a mezőberényi székhelyű családi vállalkozást 1993-ban alapították édesapjával és édesanyjával. A kezdetben csak varrodát működtető cég 1996-ban egy szövödét is létrehozott az alapanyaggyártáshoz.

– Társaságunk 1995 óta elsősorban egészségügyi textíliák – többek között ágytextília, egészségügyi, műtős és ellátotti ruházat – gyártásával foglalkozik – fejtette ki. Hozzátette: kész termékeiket saját gyártású, a speciális egészségügyi követelményeknek is megfelelő alapanyagokból készítik, amelyek magas hőfokon moshatók, hipokloritosan fertőtleníthetők és fehéríthetők.

Kiemelte: cégük tanúsított minőségbiztosítási rendszer szerint működik, anyagaik minőség-ellenőrzését akkreditációval rendelkező külső intézettel végeztetik.

Vrbovszki Zoltán elmondta: korábban elsősorban egészségügyi és szociális intézményeknek gyártottak termékeket, de egyre több megrendelést kapnak szállodáktól, panzióktól, gyógyfürdőktől és kollégiumoktól is.

Arról is beszélt, hogy egy ipari mosoda létrehozásával 2019-ben tovább bővítették szolgáltatásaik körét. A cég elsősorban szociális otthonok, közintézmények, szállodák és panziók textíliáinak tisztítását vállalja, de a lakosság síktextíliáit is szívesen kitisztítják, kivasalják. Emellett terveik között szerepel a bértextília-szolgáltatás elindítása.

Fotó: Gyulai Hírlap – Rusznyák Csaba

A tulajdonos aláhúzta: nem a kapacitást, hanem a minőséget tartják szem előtt. A vállalkozás az Electrolux gépcsaláddal, automata adagolórendszerrel, elektromos hőlégszárítóval és dupla széles mángorlóval dolgozik. Mint minden szolgáltatásukat, a mosodát is az ISO-szabványrendszer szerint működtetik, így végig nyomon követhető a cégre bízott textília útja.

A számos megyei partnerrel rendelkező Szőtt-Ker Bt. a fürdővárosi szállodák, panziók, intézmények megrendeléseit is teljesíti. A termékeik iránt érdeklődők gyulai együttműködő partnerüknél, a Bíbor Manufaktúrában vehetik alaposabban szemügyre fürdőszoba- és ágytextiljeiket, melyek száz százalékban pamutból vagy kevert szálas alapanyagokból készülnek.

Vrbovszki Zoltán arra is kitért, hogy igény esetén – nagyobb tételű megrendelésnél – az intézmények, panziók nevét is bele tudják szőni az ágyneműbe. Ezzel önálló arculatot lehet létrehozni, és a vagyonvédelem is biztosított – fogalmazott.  

A cég a +36-30/9689-680-as, +36-30/9383-258-as és a +36-66/423-807-es telefonszámokon, valamint a szottker@globonet.hu honlapon, illetve a Facebookon érhető el. Telephelyük Mezőberényben, a Gutenberg u. 3–5. szám alatt található; telefonszámuk: +36-20/570-5149.

Összes cikk - lent (max 996px)
+
+
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)