Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Hazai sikerrel zárkóznak a tabellán az Amazonok

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • B. L. SPORT • 2021. február 15. 17:00
Hazai sikerrel zárkóznak a tabellán az Amazonok
Gyulai Amazonok–BVSC-Zugló 1-0 (0-0)

Az NB II.-es labdarúgó-bajnokságban szereplő Gyulai Amazonok csapata a BVSC-Zugló együttesét látta vendégül február 14-én. A Molnár Zoltánné vezette együttes sikerrel vette a tavaszi szezon első fordulóját.

fontos pontokat szerzett hazai pályán a gyulai együttes

Fotó: Gyulai Hírlap – Rusznyák Csaba

Mindkét csapat számára fontos volt a győzelemért járó pontok megszerzése, így előzetesen is kiegyenlített találkozóra volt kilátás.

Molnár Ágnes elmondta, csapata végig irányítani tudta a játékot, az első félidőben 2-3 nagy lehetőség is kimaradt a hazai oldalon.

A folytatásban is a hazai gárda pontosabb és kreatívabb játéka érvényesült a papíron esélyesebb fővárosi ellenféllel szemben, így a második játékrészben sem változott a mérkőzés képe. A derbi végéhez közeledve még inkább felélénkült a játék képe, amikor két vendéglehetőség is kimaradt. A válaszra sem kellett sokat várni, a 70. percben Nagy Enikő Lehóczki Noémi passzát helyezte higgadtan a hálóba (1-0).

A gól után sem csökkent a találkozó irama, rögtön két újabb lehetőséggel próbálta meg növelni előnyét a fürdővárosi gárda. A mérkőzés végén még szögletből volt lehetősége az egyenlítésre a zuglói együttesnek, de a gyulaiak hálóőre jó helyen volt, így magabiztosan védte a próbálkozást.

Fotó: Gyulai Hírlap – Rusznyák Csaba

– Voltak hiányzóink, ennek ellenére a csapat minden egyes tagja szívét-lelkét kitette a pályán. Látható volt, hogy nagyon szeretne mindenki pontot szerezni. A győzelmünk teljesen megérdemelt volt, hiszen több lehetőségünk volt, emellett higgadtabban és jobban is játszottunk ellenfelünknél. Már az őszi mérkőzésen is rászolgáltunk volna a minimum egy pontra a BSC-Zugló ellen, de ennek a győzelemnek most kifejezetten örülünk. Szeretnénk pontokat szerezni az előttünk álló csapatoktól, így araszolni felfele a tabellán. Erre minden esély megvan, ha így fog játszani a csapat a következő mérkőzéseken is – értékelt Molnár Ágnes megbízott edző.

Győzelmének köszönhetően a Gyulai Amazonok fellépett a tabella 9. helyére, így mindössze öt pontra áll a 6. helytől. A fürdővárosi gárda a következő fordulóban a Hatvan FC ellen lép pályára.

Összes cikk - lent (max 996px)
+
+
+
+
+
+
+
+
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)