Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - A Divizió II.-ben csatáznak a gyulai amerikaifutball-játékosok

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • B. L. SPORT • 2021. január 27. 10:00
A Divizió II.-ben csatáznak a gyulai amerikaifutball-játékosok
A Viharsarki Vitézek a Jászberény Wolverines együttesével közösen indulnak a bajnokságban

izgalmas bajnoki idényre készülnek a megyei csapat tagjai

Fotó: Viharsarki Vitézek

Hamarosan elrajtolnak a hazai amerikaifutball-bajnokságok. A Viharsarki Vitézek csapata egy fúziónak köszönhetően a Divizió II.-es bajnokságban mérettetheti meg magát.

Mészáros György klubelnök elmondta, a koronavírus-járvány miatti korlátozás a lehető legrosszabbkor érkezett a csapat életébe, hiszen szinte minden régebbi csapattag megvásárolta felszerelését, így az ő edzéseik már a bajnokságra való felkészülés jegyében teltek.

– A kényszerleállás miatt a csapattagok egyénileg voltak kénytelenek folytatni a felkészülést, a klubvezetés azonban munkában maradt. Elsődleges feladatunk az volt, hogy stabil alapot teremtsünk a gárdának, illetve hogy kitaláljuk, milyen bajnokságban indulhatunk el a 2020-ban – ismertette.

Mint mondta, a napokban érkezett egy megkeresés a Jászberény Wolverines együttesétől, ami egy hosszú távú együttműködésre adott lehetőséget a két klub között.

– A csapatok között meg is született az egyezség, így tizenöt megyei játékos kölcsönszerződéssel kap szerepet a 2020-as szezonban a 2006-ban alakult klubnál. Az együttműködéssel a szintet lépő tagok folyamatos játéklehetőséget kapnak, ami fontos lesz a Békés megyei együttes következő bajnoki idényének megalapozásához – fejtette ki Mészáros György.

A Viharsarki Vitézek és a Jászberény Wolverines csapata havi két alkalommal edzenek majd együtt, a bajnoki fordulók hazai mérkőzéseit pedig a Jász-Nagykun-Szolnok megyei gárda székhelyén tartják majd.

Összes cikk - lent (max 996px)
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)