Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Szombaton is folytatódik a tavaszias időjárás

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • MTI • HÍREK • 2021. január 22. 17:30
Szombaton is folytatódik a tavaszias időjárás
Az Országos Meteorológiai Szolgálat jelenti

Szombat estig általában erősen felhős, különösen az Északi-középhegység térségében, Észak-Dunántúlon borult lesz az ég, de pénteken még a Dunántúlon, szombaton a déli, délkeleti megyékben némi (szűrt) napsütés is lehet.

Pénteken az Északi-középhegység, Észak-Alföld vidékén számíthatunk nagyobb eséllyel időszakos gyenge esőre, de délebbre sem kizárt kisebb csapadék. Éjszaka nagyrészt száraz időnk lesz, csak hajnalban eredhet el ismét a nyugati megyékben.

Szombaton az ország északnyugati felén ismét növekvő eséllyel alakulhat ki eső - kiadósabb mennyiség késő délutántól a Dunántúlon hullhat. Szombat késő este az Alpokalján már havas esőre is számítani kell. A szél egyre inkább délkeletire fordul, pénteken az Észak-Dunántúlon, szombaton már az Alföldön is lehetnek erős lökések.

A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 2 és 10 fok között várható, Borsodban lehet a leghidegebb. A legmagasabb nappali hőmérséklet szombaton 6 és 15 fok között valószínű, a Kisalföldön délután gyorsan hűlni kezd a levegő.

Összes cikk - lent (max 996px)
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)