Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Ismét díjat nyertek az erkeles sportolók

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • SPORT • 2020. december 18. 11:00
Ismét díjat nyertek az erkeles sportolók
Hírek az Erkel Ferenc gimnáziumból

Az erkel Ferenc gimnázium tanulói idén is elnyerték a gyulai középiskolák vándorkupáját

Fotó: Erkel Ferenc gimnázium

Idén is átadták a gyulai középiskolák vándorkupáját a Gyulai Erkel Ferenc Gimnázium és Kollégium könyvtárában. A díjat mindig az előző tanév eredményei alapján, meghatározott pontrendszer szerint osztják ki.

A 2020-as díjátadón a vírushelyzetre való tekintettel csak a pontversenyben győztes középiskola érintett pedagógusai, valamint a városvezetés vett részt. A kupát Görgényi Ernő, Gyula város polgármestere, Kónya István alpolgármester, valamint Kertes István, a Gyulasport NKft. ügyvezetője adta át a gimnázium intézményvezetőjének, Zámori Idának.

Görgényi Ernő hangsúlyozta, hogy a mostani nehéz időkben is különösen fontos az egészséges életmódra, a sportolásra való nevelés, amelyben az Erkel Ferenc gimnáziumnak nagy hagyományai vannak.

Zámori Ida intézményvezető asszony külön megköszönte a testnevelő kollégák odaadó munkáját, valamint kiemelte az általános iskolák és a sportegyesületek fontos szerepét a sikerességben.

A testnevelők természetesen kiemelték a gyerekeket is, akiknek a szorgalma, odaadása nélkül nem kerülhetne hosszú évek óta az intézményhez a vándorkupa.

Összes cikk - lent (max 996px)
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)