Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Válassz ajándékot az IQ-ban!

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • PR • MAGAZIN • 2020. december 10. 18:35
Válassz ajándékot az IQ-ban!
Idén is rengeteg újdonsággal várják a vásárlókat

Az ünnepek közeledtével sokaknak okoz fejtörést, hogy milyen ajándékkal lepjék meg családtagjaikat, barátaikat. A Kossuth téren található IQ Könyvesbolt segíthet a döntésben, hiszen az üzletben a szokásos széles választékkal várják a betérőket. A sikerkönyvek, valamint klasszikus és akciós kötetek mellett könyvutalványokat, gyerekjátékokat, naptárakat és határidőnaplókat is árulnak.

 

Fotó: Gyulai Hírlap – Rusznyák Csaba 

Jeszenszky Ákosné Fáber Marianna üzletvezető lapunknak kiemelte: a boltban számos friss megjelenésű sikerkönyv közül válogathatnak a vevők, többek között a Presser Gábor, John Lennon, Elton John vagy Benkő László életéről szóló kötetet ajánlotta az olvasók figyelmébe. Ugyancsak karácsonyra jelent meg Kepes András, dr. Csernus Imre, Fábián Janka, Tisza Kata, Ernyei Béla, Bauer Barbara és Rónai Egon új könyve, de Vámos Miklós, Rúzsa Magdi, Budai Lotti, Nemere István, Bíró Szabolcs, Ken Follett és Robin Cook vagy akár a gyulai Balássy Fanni Hol is kezdjem című kötete is megtalálható a boltban. A Gyula anno sorozat 6. kötete szintén megjelent már, a Járok a tarlón című könyv természetesen helyet kapott a helyi kiadványok polcán.

Gyerekkönyvekből szintén óriási a választék, babáknak, óvodásoknak, kisiskolásoknak és kamaszoknak is választhatunk megfelelő kiadványt. A nagy kedvencek – Bartos Erika, Berg Judit és a helyi író, Kiss Ottó könyvei – mellett rengeteg újdonság és a klasszikusok is megvásárolhatók az IQ-ban.

 

 

Fotó: Gyulai Hírlap – Rusznyák Csaba 

A boltban ezenkívül különböző méretű és típusú, magyar gyártmányú földgömbök, puzzle-k, diavetítők, diafilmek, társasjátékok és ismeretterjesztő kártyák is kaphatók.

Térképekből, fali-, asztali és öröknaptárakból, noteszekből és határidőnaplókból szintén széles a kínálat, így biztosan találhatunk számunkra megfelelőt.

Az üzletben akciókkal is várják a betérőket, több kedvezményes árú könyv is található a polcokon.

 

 

Fotó: Gyulai Hírlap – Rusznyák Csaba 

A klasszikus karácsonyi üdvözlőlapokat, hagyományos és zenélő képeslapokat, dísztasakokat és díszdobozokat ugyancsak beszerezhetjük a kereskedésben, és ha időt akarunk spórolni, akár díszcsomagolást is kérhetünk.

Az IQ-ban egy budapesti iparművész dísztárgyai is megvásárolhatók, a porceláncsengettyűk, díszgömbök, gyertyatartók és mécsesek a fenyőfa és a lakás dekorálására is kiválók. Jeszenszky Ákosné Fáber Marianna emellett a művészetkedvelők figyelmébe ajánlotta az üzletben kapható festményeket.

 

 

Fotó: Gyulai Hírlap – Rusznyák Csaba 

Az üzletvezető elmondta: ha valaki bizonytalan, mit vásároljon, szívesen adnak tanácsot. Hozzátette: ha valami épp nincs az üzletben, most még viszonylag rövid határidővel beszerzik.

Azt is megjegyezte, hogy akik a mozgóárusok helyett a gyulai boltot választják, helyben adózó vállalkozást támogatnak.

 

 

Fotó: Gyulai Hírlap – Rusznyák Csaba 

A Kossuth tér 2. szám alatti bolt téli időszakban hétköznapokon 10–18 óráig, szombatonként 10–14 óráig, vasárnaponként 10–12 óráig tart nyitva. Érdeklődni a 06-66/468-558-as telefonszámon vagy az IQ Könyvesbolt Gyula és Orosháza Facebook-oldalon lehet.

A könyvillat, a halk karácsonyi zene és az olvasókanapé – ahol belelapozhatunk a kiválasztott könyvekbe –, megfelelő hangulatot teremtenek a „karácsonyi angyalkáknak” ahhoz, hogy ihletet kapjanak...

 

 

Fotó: Gyulai Hírlap – Rusznyák Csaba 

Összes cikk - lent (max 996px)
+
+
+
+
+
+
+
+
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)