Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Megszerezte első győzelmét a fürdővárosi vízilabdacsapat

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • SPORT • 2020. december 07. 17:00
Megszerezte első győzelmét a fürdővárosi vízilabdacsapat
Gyulai VK–Mórahalmi VSK 14–6 (5–1, 5–0, 2–3, 2–2)

Idei első győzelmét aratta a nemzetközi vidékbajnokság IV. korosztályának délkeleti csoportjában szereplő Gyulai Vízilabda Klub csapata december 6-án. Béládi Csaba együttese a Mórahalmi VSK gárdája ellen gyűjtötte be a győzelemért járó pontokat.

 

Fotó: Gyulai Hírlap

Gyulai VK: Lipták, Bíró, Demkó B. 6, Nánási 3, Szakadáti 2, Szabó B. 1, Machlik, Restye. Csere: Kovács H. 2, Szeidler, Józsa, Illyés, Hajdu Á., Bartha. Edző: Béládi Csaba. 

A békéscsabai Árpád fürdő adott otthont a bajnokság 3, fordulójának, ahol a tabella összes együttese vízbe szállt. A gyulai csapat a Mórahalmi VSK és a Szegedi Vízipóló Suli csapatával találkozott. Béládi Csaba fiatal együttese egy győzelemmel és egy vereséggel zárta a fordulót.

Béládi Csaba a csabapolo.hu oldalon elmondta, csapata az első mérkőzésen egy hasonló kaliberű csapattal találkozott, ám a gárda ezúttal nagyon összeszedetten, ügyesen játszott, így megérdemelten győzte le ellenfelét.

– Úszástudásban, taktikai elemekben is föléjük nőttünk, de elsősorban a kezdőcsapatot dicsérhetem, a cseréinknek még sok tanulnivalójuk van. A szegediek ellen azonban az is kiderült, hogy az úszástudás velük szemben viszont már gyengébb volt, ráadásul a helyzeteinket sem tudtuk kihasználni, ezért kaptunk ki nagy gólkülönbséggel – ismertette a vezetőedző.

A Gyulai VK csapata szezonbeli első győzelmét aratta, amelynek köszönhetően a tabella hetedik helyéről várhatja a januári folytatást.

Összes cikk - lent (max 996px)
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)