Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Lezárult a 2020-as Nagy Olvasási Kihívás

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • GYH • KULTÚRA • 2020. december 07. 16:30
Lezárult a 2020-as Nagy Olvasási Kihívás
A díjazottak névsorát december 10-én hirdetik ki

képünk a tavalyi eredményhirdetésen készült

Fotó: Gyulai Hírlap – Rusznyák Csaba

A nehezített körülmények ellenére idén is sikeresen lezajlott a Mogyoróssy János Városi Könyvtár Nagy Olvasási Kihívás nevű játéka – tájékoztatta lapunkat Dézsi János igazgató.

Elmondta: mivel a játék teljesítése a könyvtári kötetekhez kapcsolódik, a bibliotéka kényszerű zárása akadályozó tényező volt. Hozzátette: mindettől függetlenül 32 résztvevő (24 felnőtt és nyolc gyermek) sikeresen teljesítette a 25-ös olvasási listát, így a játék november 30-i zárását követően lehetőség nyílik az értékelésre.

Jelezte: aki sikerrel tudta le a kihívási tételeket, már biztosan nyert egy teljes éves könyvtári tagságot. Ezen túlmenően könyvcsomagok, ajándékutalványok, újság-előfizetések és a Gyulahús Kft. által felajánlott díjak is gazdára találnak.

Az igazgató arról is beszámolt, hogy a díjakat december 10-én sorsolják ki, amelyben Kónya István alpolgármester, a játék támogatója és fővédnöke is közreműködik. A nyerteseket ezt követően értesítik majd, egyúttal mindenkit tájékoztatnak az ajándékok átvételének lehetőségéről.

Összes cikk - lent (max 996px)
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)