Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Rusznyák Csaba képösszeállítása vezeti fel a Stream Szerdát

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • S. E.KULTÚRA • 2020. november 25. 16:30
Rusznyák Csaba képösszeállítása vezeti fel a Stream Szerdát
Fotóriporterünk online kiállítását 17 órától vetítik le

 

Fotó: Gyulai Hírlap – Rusznyák Csaba 

Munkatársunk, Rusznyák Csaba fotós online tárlata vezeti fel az Erkel Ferenc Művelődési Központ Stream Szerda nevű programsorozatának első koncertjét.

Mint arról korábban beszámoltunk, a koronavírus-járvány miatt zárva tartó művelődési ház november 25-én online sorozatot indít, melynek keretében szerdánként 18 órától heti rendszerességgel közvetítenek élőben előadásokat, koncerteket. A streamek linkjei az intézmény Facebook oldalán lesznek elérhetők, és az események felvételei másnap az Erkel Ferenc Nonprofit Kft. YouTube-csatornájára is felkerülnek. 

Az élő események mellett előre rögzített produkciókkal is jelentkezik a gyulai művelődési ház az interneten: az intézmény „holdudvarába” tartozó alkotók kedvenc verseiket mondják majd el.

 

 

Fotó: Gyulai Hírlap – Rusznyák Csaba 

Rusznyák Csaba lapunknak kifejtette: az intézmény felkérésére csaknem száz fotóból álló összeállítást készített, melyet Hevesi Imre online koncertje előtt, 17 órától vetítenek le a művelődési ház YouTube-csatornáján.

Mint megtudtuk, a fotókon a művelődési központot, a Vigadót és az épületek környezetét örökítette meg a fotográfus. A képek színvilágát a meleg délutáni fények határozzák meg – mesélte lapunknak.  

Rusznyák Csaba arról is beszámolt, hogy a tervek szerint az intézmény valamennyi online programja előtt látható lesz egy képösszeállítása. Legközelebb egy más fényviszonyok között készült galériát mutat be a fotós.

Összes cikk - lent (max 996px)
+
+
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)