Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Nem állt meg az élet a bezárás után a Hunguest Hotel Erkelben

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • Sz. E.HÍREK • 2020. november 25. 14:00
Nem állt meg az élet a bezárás után a Hunguest Hotel Erkelben
Az új vezető reménykedik a decemberi nyitásban

Boros Zoltán, a Hunguest Hotel Erkel új igazgatója

Fotó: Hunguest Hotel Erkel

Éppen az ideiglenes bezárás előtt neveztek ki új vezetőt a gyulai Hunguest Hotel Erkel élére. Boros Zoltán, aki jó ideje a szállodában dolgozik, lapunknak azt is elárulta, hogy a kényszerpihenő alatt is folyik a munka a szálloda falai között. 

Boros Zoltán október 29-e óta vezeti a hotelt, és bár Budapestről érkezett, a szomszédos Békéscsabáról származik, így a fővárosban szerzett szállodaipari, turisztikai tapasztalatait tudja ötvözni a szülőföld ismeretével.

Mint megtudtuk, a Budapest Gazdasági Egyetem Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Karán folytatott tanulmányait követően a Ramada Resort-Aquaworld Budapestben, majd az Aquincum Hotel Budapestben dolgozott a Corinthia szállodaláncban, ahol 2017-ben elnyerte az Év Dolgozója címet. 2018-ban csatlakozott a Hunguest Hotelshez, a városunkban működő Hunguest Hotel Erkel értékesítési és marketingvezetőjeként a szálloda újrapozicionálása és értékesítési stratégiájának kidolgozása fűződik a nevéhez.

– Az idén 50 éves Hunguest Hotel Erkel mindig is a gyulai turizmus meghatározó szereplője volt, a márkanév egyet jelent a professzionalizmussal és a magas minőségű szolgáltatással. A járványt követően, valamint a felújítások után az a cél, hogy a Hunguest Hotel Erkel újra országszerte jól ismert és közkedvelt szálloda legyen – emelte ki lapunknak Boros Zoltán.

Hozzátette: ehhez kiváló kiindulási pont Gyula egyedülálló hangulata, a gyulaiak híres vendégszeretete, az odaadó személyzet és a hotel több évtizedes múltja.

– Mindenki számára egyértelmű, hogy a járvány egyik legnagyobb vesztese a turizmus, szállodánk, a Hunguest Hotel Erkel is zárva tart jelenleg. Alkalmazkodás: ez a kulcsszó. A tavaszi záráskor például a Hunguest szállodalánc a felújítási programját előrébb hozta néhány egységgel, hogy az óhatatlan járványügyi zárás egybeessen az átépítésekkel – fűzte hozzá a vezető. 

Boros Zoltán azt is elmondta: egy ilyen krízishelyzet alkalmat ad új ötletek, stratégiák kidolgozására is, amellett, hogy a zárva tartó szállodában el lehet végezni karbantartásokat, nagytakarításokat, gőzerővel lehet készülni a nyitásra. Mint kifejtette, minden munkatársukra számítanak, megtartásukban nagy segítséget jelent a kormányzat által a szektor szereplői részére előirányzott támogatás. Kedvező árazással, a fizetési feltételek rugalmasabbá tételével, vonzóbbá, tartalmasabbá tett szolgáltatásokkal, optimistán vágnak neki a jövőnek.

A jelenlegi terv az, hogy december 12-én kinyit a szálloda, de a vezető kiemelte: természetesen ez még változhat a kormányzat által hozott járványügyi intézkedések fényében.

– Szeretnénk a népszerű karácsonyi ünnepi időszakot már vendégeinkkel tölteni, de egyelőre fontosabb mindannyiunk egészsége és biztonsága – emelte ki Boros Zoltán.

– 2021 még bizonyára nehéz év lesz, de felkészülten várjuk. Hamarosan visszatérhetnek a vendégek ebbe a csodás kisvárosba, és hisszük, hogy Gyula újra megtelik élettel – zárta a szálloda vezetője. 

Összes cikk - lent (max 996px)
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)