Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Díszcseresznyefákat ültettek el a Pósteleki úton

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • T. P. HÍREK • 2020. november 24. 15:31
Díszcseresznyefákat ültettek el a Pósteleki úton
A növényeket a Gyulahús Kft. ajánlotta fel

gila éva és Szászné dr. Várkonyi Adrienn

Fotó: Gyulai Hírlap – Tóth Péter

Tizenhat díszcseresznyefát ültettek el a Pósteleki úton a Gyulahús Kft. felajánlása után – tájékoztatta lapunkat Szászné dr. Várkonyi Adrienn városi főkertész és Gila Éva marketingmenedzser a helyszínen november 24-én.

Szászné dr. Várkonyi Adrienn elmondta: az év elején indult el Titz Ádám kezdeményezése, az Ültess az utókornak!, amelynek lényege, hogy a gyulai lakosság és helyi vállalkozások vásárolhattak fákat, amelyeket aztán kiültettek a kijelölt helyekre.

Kiemelte: ennek része a Pósteleki úti fasor is, ahol tizenhat díszcseresznyefát ültettek el a Gyulahús Kft. támogatása után.

A főkertész hozzátette: a díszcseresznye tölcséresen felfelé álló koronája nem nő nagyra, tavasszal rózsaszín virágok nőnek rajta, nyáron zöld-, ősszel pedig narancsszínű a lombozat.

Gila Évától megtudtuk, januárban döntötték el, hogy csatlakoznak a kezdeményezéshez, amikor meghívást kaptak a 10 millió fát Magyarországra programba.

– Fontos számunkra a jövő nemzedéke – fogalmazott a marketingmenedzser, hozzátéve, hogy az eredeti elképzelés az volt, hogy a cég dolgozói fogják elültetni a fákat, de a koronavírus-járvány miatt erre nem kerülhetett sor, így végül a Gyulai Közüzemi Nonprofit Kft. munkatársai végezték el a munkálatokat.

 

 

Fotó: Gyulai Hírlap – Tóth Péter

Összes cikk - lent (max 996px)
+
+
+
+
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)