Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Katasztrófavédelmi gyakorlatot tartottak a Gyulahús Kft.-nél

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • T. P. HÍREK • 2020. november 20. 14:00
Katasztrófavédelmi gyakorlatot tartottak a Gyulahús Kft.-nél
Ammóniaszivárgást szimuláltak

 

Forrás: facebook.com/gorgenyierno/

Katasztrófavédelmi gyakorlatot tartottak november 18-án a Gyulahús Kft.-nél – számolt be róla hivatalos közösségi oldalán Görgényi Ernő polgármester.

Mint írta, minden évben tartanak katasztrófavédelmi gyakorlatot annak érdekében, hogy ha a Gyulahús Kft. hűtőrendszeréből valamilyen baleset folytán ammónia szabadulna ki, gyorsan és sikeresen elhárítható legyen a katasztrófahelyzet.

Kérdésünkre Várszegi György c. tű. főtörzsőrmester, a Békés Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője elmondta, szerdán három egymásra épülő gyakorlatot tartottak meg: a külső védelmi terv és a súlyos káresemény elhárítási terv mellett egy megyei ellenőrző gyakorlatra is sor került, amely során a beavatkozó tűzoltók szakmai tevékenységét ellenőrizték.

 

 

Forrás: facebook.com/gorgenyierno/

Mint mondta, a külső védelmi terv gyakorlat egy ammóniaszivárgást szimulál a Gyulahús Kft. telephelyén, a cél pedig az volt, hogy az elhárításban résztvevő szervezetek együttesen gyakorolják meghatározott feladatukat.

Hozzátette: éves szinten ellenőrzik a súlyos káresemény elhárítási tervet is, idén az üzemi dolgozók beavatkozását, a hivatásos szervek kiérkezéséig a megyei iparbiztonsági főfelügyelő értékelte.

„Az üzemi dolgozók beavatkozása megfelelő volt.” – mondta.

 

 

Forrás: facebook.com/gorgenyierno/

Összes cikk - lent (max 996px)
+
+
+
+
+
+
+
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)