Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Az elmúlt 24 óra az utakon: 3 haláleset, 8 súlyos és 27 könnyű sérülés

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • HÍREK • 2020. október 02. 08:00
Az elmúlt 24 óra az utakon: 3 haláleset, 8 súlyos és 27 könnyű sérülés
Az ORFK Kommunikációs Szolgálatának tájékoztatója

Az elmúlt 24 órában a rendőrök 38 személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek, amelyből három halálos kimenetelű balesetben három személy vesztette életét, 8 súlyos és 27 könnyű sérüléssel végződött.

A szolgálatot ellátó állomány összesen 188 személyt fogott el, közülük 42 főt az ellenük érvényben lévő körözés alapján, 84 főt bűncselekmény elkövetésén értek tetten. 175 személyt állítottak elő, köztük 97 főt bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt és további 7 személyt ittas vezetés gyanúja miatt. Biztonsági intézkedés 78 esetben történt.

Magyarország területén ezen a napon a rendőrök és a katonák 136 jogellenesen tartózkodó külföldit tartóztattak fel és kísértek át az ideiglenes biztonsági határzáron. A rendőrök 39 főt megakadályoztak az ország területére történő belépésben a magyar-szerb határon. 

Hazánk területén 3 fő határsértőt fogtak el a rendőrök és katonák, 1 személy ellen közokirat-hamisítás , további 5 személy ellen embercsempészés miatt indult büntetőeljárás.

Összes cikk - lent (max 996px)
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)