Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - A szaunázóké lesz a Gyulai Várfürdő

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • Sz. E.MAGAZIN • 2020. október 01. 15:00
A szaunázóké lesz a Gyulai Várfürdő
A hétvégén különleges illatokkal készülnek a szervezők

 

Forrás: varfurdo.hu

A Gyulai Várfürdő is csatlakozott a Magyar Fürdőszövetség kezdeményezéséhez, a fürdővárosban is megtartják a Szaunázók hétvégéjét, amelyen különleges felöntésekkel várják a látogatókat. Október 2–4. között 13, 15 és 16 órakor kezdődnek a programok, október 3-án éjszakai wellness is várja a látogatókat hat különleges felöntéssel.

Mint megtudtuk: az országos kezdeményezés célja, hogy népszerűsítse a szaunázást, ami segíti az immunrendszer erősítését, jó hatással van az egészségre, vérkeringésünkre és méregteleníti szervezetünket. Gyulán is a szaunázás jótékony hatásaira kívánják felhívni mindenki figyelmet a programokkal.

Kun Miklós, a Gyulai Várfürdő Kft. ügyvezető igazgatója lapunk kérdésére elmondta: a fürdőszövetség országosan egységes illatokkal és zenékkel készül, ezek közül Gyulán a japán menta, a gyömbér és az eukaliptusz illatokat élvezhetik majd a látogatók. 
 
– Két szaunamestert vetünk be hétvégén, a hideg napokkal egyre népszerűbb a szaunázás. A gyulai várfürdőbe is egyre többen érkeznek szaunázni, az éjszakai szaunaprogramjaink is nagyon népszerűek – mondta el Kun Miklós
Összes cikk - lent (max 996px)
+
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)