Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Vasárnap zár a Rondella

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • S. E.KULTÚRA • 2020. szeptember 25. 15:45
Vasárnap zár a Rondella
A szórakozóhely az utóbbi évek legjobb szezonját tudhatja maga mögött

Képünk a PowerBeat koncertjén készült 

Fotó: Gyulai Hírlap – Rusznyák Csaba 

Az utóbbi évek legjobb szezonját zárja az Erkel Ferenc NKft. által működtetett Rondella Terasz, amely vasárnap tartja az utolsó programját – emelte ki Katona Katalin közművelődésért felelős ügyvezető a cég pénteki közleményében.

Közölte: bár a koronavírus-járvány miatt nehéz körülmények között kellett idén nyáron megszerveznünk a működtetést és a Rondella zenei eseményeit, az utóbbi évek legjobb szezonját tudhatja maga mögött a szabadtéri szórakozóhely.

Az ügyvezető kifejtette: hálás a közreműködőknek, fellépőknek, akik a járvány miatti nehéz pénzügyi helyzetben is vállalták, hogy díjmentesen lépnek fel. Az ügyvezető egyúttal köszönetet mondott munkatársainak, akik „mindennapi feladataik mellett a Rondellát is működtették napi huszonnégy órában”.

„Köszönet illeti a gyulaiakat, akik idén is hittek bennünk, kitartottak mellettünk, és ahogyan sok éve már, most is nagy számban voltak ott eseményeinken” – tette hozzá.

Felhívta a figyelmet arra, hogy a szórakozóhely vasárnap estig várja a vendégeket, és a Brass On the Road (BOR) nevű formáció péntek esti fellépésével búcsúzik a koncertszezontól.

Összes cikk - lent (max 996px)
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)