Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Tiltott időszakban égettek kerti hulladékot

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • T. P. HÍREK • 2020. szeptember 08. 16:00
Tiltott időszakban égettek kerti hulladékot
Az esethez a gyulai tűzoltókat riasztották

Tiltott időszakban égettek kerti hulladékot az elmúlt héten Sarkadon, az esethez a gyulai tűzoltókat riasztották, akik eloltották a lángokat – tájékoztatta lapunkat Zanócz István tűzoltóparancsnok.

Augusztus 31-én a 44-es főúton történt baleset, ott végeztek műszaki mentést a gyulai szakemberek, egy nappal később pedig az Esély Pedagógiai Központ Pánczél Imre Tagintézményéhez vonultak ki, ahol egy darázsfészket távolítottak el.

Elek és Kétegyháza között egy nyerges vontató és egy teherautó ütköztek össze, majd ugyanazon a napon még a Batthyány utcából is riasztást kaptak, ahol kigyulladt egy elektromos kötődoboz, a lángok pedig átterjedtek egy közelben lévő napellenzőre is.

Szeptember 4-én Elekre mentek a lánglovagok, ahonnan gázszivárgását jelentettek, a veszély elhárítása után pedig felmerült a szándékosság gyanúja, az esetet a rendőrség vizsgálja tovább.

A hét utolsó két napján kétszer jártak Sarkadon a fürdővárosi tűzoltók: először azért riasztották őket, mert két hektáron égett egy búzatarló, majd egy autó az Élővíz-csatornába csúszott, ott műszaki mentést kellett végezniük.

Összes cikk - lent (max 996px)
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)