Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Beragadtak a rajtnál a gyulai tekések

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • B. L. SPORT • 2020. szeptember 08. 15:00
Beragadtak a rajtnál a gyulai tekések
Gyulai SE DIG-BUILD– Szegvári TSE 2:6

Az NB I.-es tekebajnokság Keleti-csoportjának első fordulóját játszották le a csapatok szeptember 5-én és 6-án. A Gyulai SE Dig-Build együttese a nyitófordulóban „hazai” pályán fogadta a Szegvári Tekézők SE gárdáját.

Ahogy azt a bmsextra.hu írja, a Keleti-csoportban érdekelt fürdővárosiak éppen a szegvári albérlőjükkel kezdték az új bajnoki évet, amely tavasszal az aranyéremért harcolt, amikor a járványügyi helyzet miatt „lefújták” a pontvadászatot.  

– A szegvári pályán parádés, 3312 fás összteljesítménnyel, 6:2-re múlták felül a viharsarkiakat. Már az első két játékosuk megadta az alaphangot azzal, hogy 132 fát vert a pályaválasztókra. A gyulaiak „középre” szánták a „felhajtóerőt”, ám a párosuk közül csak Nyári Krisztofernek jött ki tervszerűen a lépés, a csapatvezető Baksa Imrének nagyon nem ment ezen a napon. Ezzel el is dőlt a pontok sorsa, Czégény Csaba a végén még kozmetikázni tudott az eredményen – olvasható az oldalon.

A fürdővárosi gárda ifjúsági csapata sem járt több sikerrel, a Flinta Szabolcs, Schriffert Dominik és Schriffert Dániel alkotta címvédő együttes 1:3-ra alulmaradt szegvári ellenfelével szemben.

A Gyulai SE Dig-Build csapata a következő körben a Szanki OBSE otthonában javíthat.

Összes cikk - lent (max 996px)
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)