Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Negyedik alkalommal piknikeztek együtt a családok Észak-Törökzugban

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • T. P. MAGAZIN • 2020. szeptember 05. 13:00
Negyedik alkalommal piknikeztek együtt a családok Észak-Törökzugban
A lecsófőző versenyre ötvenegy csapat jelentkezett

Negyedik alkalommal rendezték meg a Wesselényi-tó melletti parkban az észak-törökzugi családi pikniket szeptember 5-én. Az eseményen a lecsófőző verseny mellett a gyerekeket és felnőtteket is számos program várta.

kónya istván a gyulai kert- és tanyatulajdonosok egyesületének körében

Fotó: Gyulai Hírlap – Tóth Péter

Kónya István alpolgármester, a törökzugi városrész önkormányzati képviselője elmondta, hogy tavasszal tartották volna meg a negyedik családi pikniket, de azt a tervet a pandémiás helyzet miatt el kellett vetni.

Hozzátette: ez is meg látszott a nevezéseken, hiszen ötvenegy csapat adta be a jelentkezését a lecsófőző versenyre, ez tizenhárommal több, mint a tavalyi eseményen volt.

 

 

Fotó: Gyulai Hírlap – Tóth Péter

Kiemelte, hogy az alapanyagokat gyulai és méhkeréki termelők biztosították a versenyzők számára, valamint a tűzifát is felajánlás útján kapták.

Kónya István hangsúlyozta: amikor első alkalommal rendezték meg a családi pikniket, akkor az volt a célja, hogy hagyományt teremtsenek a választókörzetben, amelynek tökéletes helyszíne a Wesselényi-tó és környezet.

 

 

Fotó: Gyulai Hírlap – Tóth Péter

Megtudtuk, hogy a nap folyamán a felnőttek és a gyermekek is részt vehettek egy horgászversenyen, de a legkisebbeket ezen kívül ugrálóvár, lufihajtogatás és Pepe manó műsora is várta, az idősebb korosztály számára pedig a Kerecsényi László Íjász Egyesület tartott egész napos bemutatót, valamint nem maradhatott el az Észak-Törökzug és az MLSZ Békés Megyei Igazgatósága közötti focimeccs sem.

 

 

Fotó: Gyulai Hírlap – Tóth Péter

Összes cikk - lent (max 996px)
+
+
+
+
+
+
+
+
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)