Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - A bajnokoktól tanultak a Viharsarki Vitézek

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • B. L. SPORT • 2020. szeptember 03. 13:00
A bajnokoktól tanultak a Viharsarki Vitézek
A Fehérvári Enthroners amerikaifutball-csapata tartott nyílt edzést a gyulavári sporttelepen

A Magyar Amerikai Futball Szövetség mentor programjának keretében nyílt edzést és try outot tartott a gyulavári sporttelepen a Fehérvár Enthroners csapata augusztus 29. és 30. között.

a bajnokok segítették a vitézek felkészülését

Fotó: Viharsarki Vitézek

A magyar bajnok „Koronázók” Mészáros György elnök meghívására érkeztek a fürdővárosba, hogy segítsék a gyulai székhelyű csapat felkészülését.

– A kétszeres bajnok együttes látogatása nagy élmény volt számunkra, hiszen testközelből érezhettük milyen egy „profi” csapat felkészülése. A két egyesület között a kezdetektől baráti viszony alakult ki, így a székesfehérvári gárda az első szóra leutazott hozzánk – ismertette.

A kétnapos tréningsorozat alatt a Vitézek belekóstolhattak a HFL (Hungarian Football League) címvédőjének edzéseibe, hasznos trükköket és edzéselemeket gyakorolhattak, de megismerkedhettek a sérülések megelőzésének speciális gyakorlataival is.

Ahogy azt Mészáros György kiemelte, ezek a rendezvények rengeteget segítenek a megyei csapatnak, amely folyamatosan készül a Divízió II.-es bajnoki rajtra.

– Továbbra is várjuk kortól függetlenül a jelentkezőket csapatunkba, akinek van kedve és bátorsága ehhez a férfias sporthoz az a 0630/6420725-ös telefonszámon vagy a Viharsarki Vitézek közösségi oldalán tud jelentkezni.

A Székesfehérvári együttes kiválóan érezték magukat, elmondásuk szerint egy sokra hivatott társaság kezdte meg munkáját, amelyet az ilyen programok is nagyban segítenek. A gárda képviselője kiemelte, legjobban a csapat kohéziója és a sportolók hozzáállása példaértékű.

– Köszönjük a meghívást és a remekül sikerült hétvége után bízunk benne, hogy tavasszal már a Divízió II. mérkőzésein is találkozhatunk a Viharsarki Vitézekkel – olvasható a Fehérvár Enthroners facebook oldalán.

Összes cikk - lent (max 996px)
+
+
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)