Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Komplex szolgáltatást biztosít az Otthonközeli Egyesület a családoknak

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • PR • HÍREK • 2020. augusztus 19. 16:00
Komplex szolgáltatást biztosít az Otthonközeli Egyesület a családoknak
Házhoz rendelhető szolgáltatások

Az idős hozzátartozóinkról való gondoskodás az egyik legnehezebb kihívásokkal teli feladat. Az Otthonközeli Szociális Támogató Közhasznú Egyesület tevékenységének egyik legfontosabb célja, hogy az egyének életében átmenetileg vagy tartósan jelentkező speciális élethelyzetekre hatékonyan reagáljon. 10 éves szakmai munkánk során azt tapasztaltuk, hogy a családok a természetes élettérben nyújtott segítséget választják szívesebben a hozzátartozóikról való gondoskodás során.

Egyesületünk olyan komplex szolgáltatási palettát állított össze a családoknak, amely abban nyújt segítséget, hogy a szeretett családtagok önálló életvitelüket minél tovább fenntarthassák a biztonságot jelentő otthoni környezetből való kimozdítás nélkül.
Házhoz rendelhető szolgáltatásaink különlegessége, hogy a szolgáltatási csomag tartalmát a megrendelővel közösen alakítjuk ki, amelyhez áraink is igazodnak. Gyors és rugalmas ügyintézésünkkel igyekszünk reagálni a váratlan élethelyzetek megoldására is.

A család szerető közelségében idősgondozó csapatunk azon munkálkodik, hogy a hozzátartozók számára a legmegfelelőbb ellátást tudjuk biztosítani. A szolgáltatás megrendelését követően akár 24 órán belül meg tudjuk szervezni a családtag ellátását. A megrendelői igényekre fókuszálva az ellátási tevékenység tartalma, gyakorisága és időtartama közös megegyezéssel bármikor módosítható.

Tudjuk, hogy a családok számára lelkileg is megterhelő szeretteik leépülése, és emellett anyagi terhet is jelent számukra a kialakult élethelyzet megoldása. Óradíjainkat igyekeztünk úgy kialakítani, hogy családi összefogással mindenki számára elérhető legyen.

Szolgáltatásainkkal kapcsolatosan kérhetnek bővebb információt személyesen székhelyünkön: Gyula, Szent István u. 15. Telefonon: 06/70-6035089, 06/70-6035092, 06/70-6035088. E-mail: szakma.otthonkozeli@gmail.com.

Összes cikk - lent (max 996px)
+
+
+
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)