Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Ünnepélyes megnyitóval kezdődött a kutya-gazdi párosok fürdővárosi versenye

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • B. L. SPORT • 2020. augusztus 15. 10:34
Ünnepélyes megnyitóval kezdődött a kutya-gazdi párosok fürdővárosi versenye
Elrajtolt a XXIV. Medivid Agility Kupa és XV. Paragility Kupa mezőnye

Ünnepélyes megnyitóval rajtolt el a XXIV. Medivid Agility Kupa és XV. Paragility Kupa mezőnye

Fotó: Gyulai Hírlap – Bimbó Lajos

Ünnepélyes megnyitóval kezdődött a XXIV. Medivid Agility Kupa és XV. Paragility Kupa augusztus 15-én. A kétnapos viadalon a magyar versenyzők mellett osztrák indulók is rajthoz állnak.

A megnyitó a Békéscsabai Torna Club bemutatójával kezdődött, az ifjú tornászpalánták akrobatikus elemekkel tarkított előadással szórakoztatták a megjelenteket.

A rendezvényen Kónya István, Gyula város alpolgármestere mondott ünnepi köszöntőt. Az alpolgármester beszédében megköszönte a szervezők áldozatos munkáját, és kifejezte örömét, hogy a nehézségek ellenére is két napra Gyula lehet az agility fővárosa.

A kétnapos viadalra közel száz kutya-gazdi páros érkezett. A sportág honi versenyzői mellett osztrák kutya-gazdi párosok sorakoznak fel. A versenyzők szigorú szabályok betartásával állhatnak a rajtvonalhoz, a rendezvény pedig a koronavírus-járvány miatt korlátozott létszámmal látogatható.

A kutya-gazdi párosok idén is maxi, midi és mini kategóriában versenyezhetnek. A mezőny tagjai A/1-es, A/2-es, A/3-as és ParAgility osztályban vetélkednek majd egymással. 

A házigazda egyesület tíz versenyzővel és tizennégy kutyával vág neki a nemzetközi kupának. A látogatók Baráth Orsolyának, Lujzának és Mayának, Kecskés Zoltánnak és Byronnak, Kolozsi Istvánnak és Enyának, Molnár Nikolettnek és Zoeynak, Papp Róbertnek, Pöpecnek, Charlesnak és Olafnak, Papp Róbertnének, Mikenak és Bandinak, Peres Istvánnak és Coconak, Szabó Mártonnak, Gee-geenek és Zipponak, Vencz Mercédesznek, Suzynak és Démonnak valamint Ale Patríciának és Donak szurkolhatnak.

Összes cikk - lent (max 996px)
+
+
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)