Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Ismét Gyulán versengenek a nemzetközi mezőny legjobb kutyás ügyességi versenyzői

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • B. L. SPORT • 2024. április 11. 14:00
Ismét Gyulán versengenek a nemzetközi mezőny legjobb kutyás ügyességi versenyzői
A XXVIII. Medivid Agility Kupa és XIX. ParAgility Kupa futamait április 13–14-én rendezik meg

A Medivid Agility Kupát 28. alkalommal, a ParAgility Kupát 19. alkalommal rendezi meg a Gyulai Kutyás Agility Szabadidősport Klub április 13-án és 14-én a Prohászka Zsolt Városi Tornacsarnokban.

A versenyre eddig több mint 98 csapat és kutya-gazda páros nevezett. Magyarország leghosszabb ideje tartó agility-versenysorozatán Ausztria és Magyarország versenyzői állnak rajthoz. A résztvevők idén is négy kategóriában, maxi, midi, intermediate és mini osztályokban mérettethetik meg magukat, a kutya-gazdi párosok Agility 1, Agility 2, Agility 3 teljesítményosztályban és ParAgility kategóriában állhatnak rajhoz.  

A gyulai klubot 9 versenyző képviseli 11 kutyával. A kihíváson Szabó Márton és Zippo, valamint Johnny, Baráth Orsolya és Remy, valamint Argon, Barna Zoltán és Jill, Juhász Beáta és Joky, Kecskés-Molnár Nikolett és Zoey, Kecskés Zoltán és Byron, Peres István és Coco, Kolozsi István és Elza, ParAgility kategóriában pedig Csenki Anna és Bodza állnak rajthoz. 

A verseny bírói a holland Roger van de Laarschot és Balogh-Nagy Réka lesznek, mindketten a sportág nemzetközi szinten is prominens képviselői. Balogh-Nagy Réka a Gyulai klubban kezdte az agility pályafutását. 

A rendezvény ünnepélyes megnyitója április 13-án, szombaton reggel 8 órakor veszi kezdetét a gyulai tornacsarnokban, ahol Görgényi Ernő polgármester, a verseny fővédnöke köszönti a versenyzőket, a nézőket és nyitja meg a rendezvényt. Az eredményhirdetést vasárnap 16 és 17 óra között tartják. A verseny szombaton egyéni jumping futammal indul útjára.

Összes cikk - lent (max 996px)
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)