Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Fegyverbe szólították a csapat tagjait

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • L. B.SPORT • 2020. június 22. 16:00
Fegyverbe szólították a csapat tagjait
Megtartotta első edzését a Viharsarki Vitézek amerikaifutball-csapata

Megtartotta első hivatalos edzését a Viharsarki Vitézek amerikaifutball-csapata június 21-én. A sporttörténelmi tréningen a Békéscsabai Raptors egykori vezetői edzették a gárda tagjait.

 

Fotó: Gyulai Hírlap – Bimbó Lajos

Ahogy azt Mészáros György csapatkapitány elmondta, az első összetartáson a csapat egy része tudott jelen lenni, de így is tizenöten vágtak neki a tréningnek. A gárda vezetői nem bíztak semmit a véletlenre, ezért szakértő kezekbe adták a játékosokat.

– Nem titkolt célunk, hogy a Békéscsabai Raptors egykori játékosait is a pályán lássuk, szerintünk az újonnan érkezőkkel kiegészítve együtt ütős együttest alkothatunk. A kiváló kapcsolatnak köszönhetően felkértük Veress Istvánt és Hajdu Tibort, a megyeszékhely egykori csapatának vezetőit, hogy adják meg a kezdőlökést a gyulai gárdának – ismertette.

Bimbó Lajos hozzátette, a kezdetben öt-hat főből álló teamre bízzák az edzések vezetését, csapatrészenként és posztonként kívánják átadni az új játékosoknak a tudást.

– Az edzések általános részének levezetésébe mi is beszállunk majd, a szakmai részt azonban olyan egykori játékosokra és vezetőkre bízzuk, akik át tudják adni a tudásukat az újonnan érkezettek számára is. Terveink szerint György és én is belekóstolunk a csapatrészek vezetésébe, én a védelem irányítását szeretném a kezembe venni, míg alapítótársam a támadások vezetését igyekszik kontrollálni – sorolta.

 

 

Fotó: Gyulai Hírlap – Bimbó Lajos

Az első edzésen a gyulai gárda tagjai belekóstolhattak a tojáslabdás edzésekbe, ahol a fő szempontot az alapok megtanulása és begyakorlása. Az edzői team heti három edzést vezényel a futballistáknak, akik a tervek szerint júliusban közösen gyakorolhatnak a sportág honi válogatottjaival.

Mészáros György aláhúzta, folyamatosan várják a sportág iránt érdeklődőket, akik a +36306420725-os telefonszámon vagy a csapat Facebook-oldalán jelentkezhetnek.

Összes cikk - lent (max 996px)
+
+
+
+
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)