Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Az első napon ingyenesen látogathatják az érdeklődők a MuscleFit edzőtermet

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • Sz. E.MAGAZIN • 2020. június 13. 13:00
Az első napon ingyenesen látogathatják az érdeklődők a MuscleFit edzőtermet
Az új gyulai termet Görgényi Ernő polgármester is megnézte

 

Fotó: Gyulai Hírlap – Szabó Eszter

Korábban mi is beszámoltunk róla, hogy új edzőteremmel bővült a gyulai sportlétesítmények köre. Szombaton nyílt nap keretében, ingyenesen próbálhatják ki a MuscleFit edzőterem szolgáltatásait a sportolni vágyók.
 
A Tesco mögött megnyitott teremben az első napon Görgényi Ernő polgármester is megjelent, aki örömét fejezte ki az új vállalkozás elindulása miatt. Lapunknak kiemelte: a helyi városvezetés számára minden olyan kezdeményezés jó hír, amely segítheti a gyulaiakat abban, hogy egészségesen éljenek. 
 
– Az elhízás sajnos népbetegség, egy olyan probléma, amely egészségügyi kockázatokat hordoz magában, ezért fontos, hogy mindenkinek lehetősége legyen a mozgásra. Az egész közösség számára öröm, hogy egy újabb színvonalas edzőteremmel bővült a lehetőségek köre – mondta. 

Mint megtudtuk, a csaknem 900 négyzetméteres területen több lapsúlyos és tárcsasúlyos konditermi gép, közel 20 kardiogép, valamint egy küzdősportrészleg is helyet kapott. Az edzőterem hétköznap reggelente 6 és 22 óra között, hétvégén reggel 9-től 21 óráig várja a sportolni vágyókat.

Összes cikk - lent (max 996px)
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)