Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Holnap megnyílik Gyula legújabb és legnagyobb edzőterme

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • PR • MAGAZIN • 2020. június 12. 18:00
Holnap megnyílik Gyula legújabb és legnagyobb edzőterme
A MuscleFit Gyula megyei szinten is egyedülálló sportszolgáltatást nyújt

Nyílt nap keretében, díjmentesen próbálhatják ki a MuscleFit Gyula edzőterem szolgáltatásait az érdeklődők június 13-án, szombaton 9 és 21 óra között. Aki ezen a napon bérletet vásárol, a fürdőváros új konditermének logójával ellátott pólót kap ajándékba.

 

Fotó: Gyulai Hírlap – Rusznyák Csaba

A professzionális, minden igényt kielégítő, a mai kor elvárásainak megfelelő edzőterem csaknem egyéves előkészület után nyílik meg a Tesco áruház hátsó részén. Az ötletet az adta, hogy egyre nagyobb az igény az edzőteremben végezhető sportolási lehetőségekre Gyulán.

Az új konditerem tágas, színvonalas, jól felszerelt, így lehetővé teszi, hogy kellemesen töltsék el szabadidejüket a sportolni vágyók, évszaktól és időjárástól függetlenül. A mintegy 900 négyzetméteres területen számos lapsúlyos és tárcsasúlyos konditermi gép, közel 20 kardiogép, valamint egyéb sporteszközök is találhatók.

A helyszínen egy 150 négyzetméteres küzdősportrészleg is helyet kapott. Emellett egy proteinbár és egy pihenősarok is a vendégek rendelkezésére áll.

 

 

Fotó: Gyulai Hírlap – Rusznyák Csaba

Az edzőterem kialakításakor kiemelt hangsúlyt kapott a megfelelő szellőzés biztosítása, ezért egy olyan légtechnikai rendszert építettek ki, amely biztosítja az optimális hőmérsékletet és a friss oxigén áramlását. A klimatizált helyiségben így nagy hőség idején is kellemes hőmérsékletben lehet sportolni.

A tulajdonosok olyan hely létrehozására törekedtek, ahol a kezdők elsajátíthatják az első lépéseket, és ahol a profik is megtalálják a számításaikat.

 

 

Fotó: Gyulai Hírlap – Rusznyák Csaba

Az edzőterem június 15-től hétköznap reggel 6 és 22 óra között, hétvégén reggel 9-től 21 óráig várja a sportolni vágyókat. A terem a Tesco áruház megkerülésével közelíthető meg, a vendégeknek így díjtalan parkoló áll a rendelkezésére.

Az aktuális árakról és egyéb információkról az edzőterem Facebook-oldalán tájékozódhatnak az érdeklődők.

Összes cikk - lent (max 996px)
+
+
+
+
+
+
+
+
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)