Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Formálódik a gyulai amerikaifutball-csapat

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • L. B.SPORT • 2020. június 05. 13:00
Formálódik a gyulai amerikaifutball-csapat
A leendő alakulatnak már a neve, jelképe és klubszínei is megvannak

Ahogy azt korábban megírtuk, amerikaifutball-csapatot alakít a fürdővárosban Mészáros György és Bimbó Lajos. A két gyulai sportoló elérkezettnek látja az időt arra, hogy egyesületi formában hódolhassanak közös szenvedélyüknek.

Mészáros György elmondta, a gondolatokat tett követte, így a leendő csapatnak már neve, jelképe és klubszínei is megvannak, a közeljövőben pedig a gárda közösségi oldalai is elindulhat.

– Mindenképpen megyei csapatban gondolkodunk, így a gyulai székhelyű együttes neve Viharsarki Vitézek lett. A klubszíneket is mi választottuk ki, igyekeztünk olyanokat találni, amelyek mindkettőnknek tetszenek, de kicsit ki is lógnak a hazai mezőnyből – ismertette az egykori kézilabdázó.

Bimbó Lajos kifejtette, az egyesület alapítása és a tagok toborzása is folyamatban van.

– Az elmúlt héten már tartottunk egy „kiscsoportos” megbeszélést, ahol már kiderült, hogy kik azok, akik a leendő csapat gerincét alkothatják – fűzte hozzá.

Mészáros György kiemelte: az ország több csapatával is tartják a kapcsolatot, hamarosan pedig edzéslátogatásra is sor kerül.

– Az előzetes egyeztetések nagyon biztatóak, szinte kivétel nélkül barátsággal fogadtak minket a csapatok képviselői. A Gyulasport NKft.-nek köszönhetően a pálya kiválasztása és az edzések helyszíne is megoldódni látszik, így hatalmas előnyben lehetünk a többi amerikaifutball-csapattal szemben. A csapat magját az egykori békéscsabai játékosok fogják adni, ám nem szeretnénk a Békéscsabai Raptors replikái lenni. Az egész megyéből várjuk a sportág iránt lelkesedő jelentkezőket, az sem baj, ha még soha sem játszották ezt a játékot.

Bimbó Lajos hangsúlyozta, a gyulai csapat közösségi oldalának elkészültéig a +36-30/9526-355-ös vagy a +36-30/6420-725-ös telefonszámon várják a jelentkezéseket.

Összes cikk - lent (max 996px)
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)