Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Elmarad az idei Kézműves Sörfesztivál

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • S. E.HÍREK • 2020. április 30. 16:22
Elmarad az idei Kézműves Sörfesztivál
A Central European Beer Awards sörversenyt se tartják meg 2020-ban

 

Fotó: Gyulai Hírlap – Rusznyák Csaba 

A járványügyi helyzet miatt, az emberek egészségének védelme érdekében elmarad a 2020-as Kézműves Sörfesztivál Gyulán – tájékoztatta lapunkat csütörtöki közleményében Görgényi Ernő fürdővárosi polgármester és Bora Imre fesztiváligazgató.

Mint írták, az április 30-án megjelent kormányhatározat a koronavírus-járvány elleni hatékony védekezés érdekében augusztus 15-ig megtiltotta az 500 főnél nagyobb létszámú szabadtéri rendezvények megszervezését.

Emlékeztettek: idén június 11. és 13. között rendezték volna meg a Kézműves Sörfesztivált, ezt a kialakult járványügyi helyzetre és a jogszabályi tilalomra való tekintettel nem tartják meg.

Közölték: a fesztivál kísérőrendezvénye, a Central European Beer Awards sörverseny szintén elmarad. A közleményben kitértek arra, hogy a nemzetközi megmérettetésre Belgiumból, Szlovákiából, Csehországból, Szlovéniából, Olaszországból, Lengyelországból és Ausztriából is érkezett nevezés, a zsűrinek pedig több külföldi szakember is tagja lett volna. Hozzátették: az utazási korlátozások miatt „nehéz lett volna biztosítani a rendezvény nemzetközi jellegét”.  

Összes cikk - lent (max 996px)
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)