Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Országos döntőbe kvalifikálták magukat a gyulai diákolimpikonok

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • B. L. SPORT • 2020. február 03. 10:00
Országos döntőbe kvalifikálták magukat a gyulai diákolimpikonok
Szegeden rendezték a Kelet-Magyarországi összevont megyei tőr-diákolimpia küzdelmeit

Szeged városa adott otthont a Kelet-Magyarországi összevont megyei tőr-diákolimpia küzdelmeinek február 1. és 2. között. A seregszemlén kilenc megye fiatal sportolója mérte össze tudását.

Sikeres a gyulai utánpótlás (képünk egy előző versenyen készült)

Fotó: Gyulai SE vívószakosztálya

A Magyar Diáksport Szövetség és a Szegedi TE Vívó Klub által szervezett összevont megyei döntőre Bács-Kiskun, Békés, Borsod-Abaúj-Zemplén, Csongrád, Hajdú-Bihar, Heves, Jász-Nagykun-Szolnok, Nógrád, Szabolcs-Szatmár-Bereg megyéből érkeztek sportolók, akik A és B csoportokban kezdhették meg a küzdelmeket.

A diákolimpiai seregszemle mezőnye hat korcsoport nézett szembe egymással, hogy a torna végén eldöntse, mely sportolók léphetnek a pástra a tőr-diákolimpia országos döntőjében.

 A Gyulai SE vívószakosztálya hét fiatal tőrözővel képviseltette magát az eseményen, akik közül öten kvalifikálták magukat a budapesti országos döntőre. Winkler Andor és Radnai Reinhardt tanítványai az A csoportban kezdték meg küzdelmeiket.  A versenyengedéllyel rendelkező diákok között Fejes Máté bronzérmes lett, Hurguly Lola a hatodik helyen végzett, Csenki Zsombor az ötödik pozícióban zárta a versenyt, Borzsák Bálint és Friedrich Bulcsú egyaránt a nyolcadik helyen végzett korcsoportjában. A gyulai versenyzők közül Illés Zoltán a 9. helyen zárt, Nagy Levente Noé pedig a 10. pozícióban zárta a megmérettetést.

Az összevont megyei verseny 1-8. helyezettje megváltotta belépőjét a budapesti országos döntő küzdelmeire.

Összes cikk - lent (max 996px)
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)