Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Szikrázó derbin vesztettek pontokat a futsaltündérek

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • B. L. SPORT • 2020. január 05. 15:00
Szikrázó derbin vesztettek pontokat a futsaltündérek
Gyulai Amazonok–HTE 2-3 (1-1)

Az NB I.-es futsalbajnokságban szereplő Gyulai Amazonok csapata a Hajdúböszörményi TE együttese elleni mérkőzéssel nyitotta meg a tavaszi szezont január 4-én. Molnár Zoltánné gárdája a végletekig kiélezett derbin pontokat vesztett.

Nagy csatával kezdték a tavaszt a fürdővárosi futsaltündérek

Fotó: Gyulai Hírlap – Rusznyák Csaba

A fürdővárosi futsaltündérek a bajnokság ötödik helyéről várták aktuális riválisukat, míg a Hajdú-Bihar megyei csapat a tabella utolsó helyéről érkezett a szezonnyitó derbire. A hazai együttesnek mindenképpen szüksége volt a győzelemért járó pontokra, hiszen csupán két pont választotta el a hatodik pozícióból előzni készülő Miskolci Vénusz együttesétől. A két gárda az idei bajnokságban már megvívott egymással egy vérre menő összecsapást, így szurkolók mindenképpen kiváló mérkőzésre számíthattak.

A soros derbit a hazai együttes kezdte jobban, hiszen Bálint Rebeka már a második percben betalált a hajdúböszörményi gárda halójába. A folytatásban mindkét együttes alaposan felpörgette játékát, így több hatalmas helyzetet láthattak a szurkolók. A nagy rohanást a HTE használta ki, a csapat a nyolcadik percben kiegyenlített.

 

 

Fotó: Gyulai Hírlap – Rusznyák Csaba

A második félidőben tovább folytatódott a két gárda párbaja, mindkét együttes rendre helyzetet tudott kialakítani riválisa kapuja előtt. A gyulai csapat a 28. percben ismét megszerezte a vezetést, amikor Fülöp Diána vette be ellenfele kapuját.

A gól után alaposan felgyorsult a játék ritmusa, mindkét együttes teljes gőzzel hajtott a győzelemért. A hazai együttes ziccerek sorát alakította ki, ám a legígéretesebb helyzetek sem találtak utat a vendégek kapujába, a HTE viszont három kontratámadásból kettőt értékesíteni tudott, így elhozta a győzelemért járópontokat.

A Gyulai Amazonok a következő fordulóbana jelenleg a tabella második fokán álló TFSE-Szertársport.hu együttesét látja vendégül a Prohászka Zsolt Városi Tornacsarnokban.

Összes cikk - lent (max 996px)
+
+
+
+
+
+
+
+
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)