Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Két Békés megyei rendőrt részesített jutalomban a Magyar Autóklub

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • HÍREK • 2019. december 31. 09:00
Két Békés megyei rendőrt részesített jutalomban a Magyar Autóklub
Lipták Brigitta törzsőrmester és Képíró Bence Zsolt őrmester kapott elismerést

A Magyar Autóklub idén is elismerésben részesített két Békés megyében szolgálatot teljesítő közlekedési rendőrt. A jutalmakat december 30-án Békéscsabán, a főtéren adták át – írja a police.hu.

 

Fotó: police.hu

Az ünnepélyes alkalmon Lehmann István, a Magyar Autóklub Dél-alföldi Szervezetének elnöke hangsúlyozta: a közlekedésbiztonság javítása, a balesetek megelőzése nagyon fontos cél. Az autóklub nagyra értékeli azoknak a közlekedési rendőröknek a munkáját, akik a magukra és másokra is veszélyt jelentő szabálytalankodókat igyekeznek kiszűrni a forgalomból.

Békés megyében, ebben az évben Lipták Brigitta c. r. törzsőrmester, a Békéscsabai Rendőrkapitányság járőrvezetője, illetve Képíró Bence Zsolt r. őrmester, a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság megbízott járőrparancsnoka részesült elismerésben. Mindketten a forgalomellenőrző alosztályon dolgoznak, és a szabálytalankodókkal szembeni fellépés, intézkedés mellett nagyon fontosnak tartják a szemléletformálást. Azt, hogy a közlekedők belássák: szabályosan biztonságosabb, hiszen ha nem tartják be az előírásokat, azzal növelik a balesetek kockázatát.

A két díjazott rendőrnek Lehmann István mellett Szikszai István, a Magyar Autóklub békéscsabai szervezetének elnöke is gratulált.

Összes cikk - lent (max 996px)
+
+
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)