Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Csokival a mosolyért

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • B. L. SPORT • 2019. december 21. 10:00
Csokival a mosolyért
A Gyulasport NKft. szakosztályai is csatlakoztak a jótékony összefogáshoz

A Gyulasport Nkft. is csatlakozott az Egy csokival a mosolyért elnevezésű jótékonysági kezdeményezéshez. A gyulai intézmény minden szakosztálya bekapcsolódott a csokigyűjtésbe.

édességgel szerezek örömöt a gyulasport nkft. sportolói

Fotó: Gyulai Hírlap – Bimbó Lajos

Az Egy csoki egy mosolyért elnevezésű civil kezdeményezés tavaly indult útjára. A gyűjtőakció célja, hogy a Békés megyei gyermekotthonokban élő gyermekek egy kis ajándékot kaphassanak a helyi emberek összefogásával.

Ahogy azt Prohászkáné Nemes Szilvia, a Gyulasport NKft. sportszervező menedzsere elmondta, a kezdeményezés Békéscsaba, Dévaványa, Békés, Tarhos, Magyarbánhegyes, Gyula és Elek településeket érintette.

– Ezen városokban összesen mintegy tizenkilenc helyszínen működnek a gyermekvédelmi intézményegységek.  A jótékony összefogás emellett az Esély Pedagógiai Központot támogatását is zászlajára tűzte, hiszen az itt tanuló gyermekek valamilyen különleges segítségre szorulnak tanulmányaik során – ismertette a sportszakember.

 

 

Fotó: Gyulai Hírlap – Bimbó Lajos

A Gyulasport NKft. összes szakosztálya csatlakozott a felhíváshoz, így az atléták, a kosárlabdázók, a labdarúgók és a kézilabdások is egy-egy édességgel gyarapították az adományokat. A gyulai intézmény így 306 tábla csokoládéval vette ki a részét a 600 gyermeket érintő adományakcióban.

– Edzőként nap mint nap gyerekekkel foglalkozunk. Tudjuk, hogy milyen sokat jelent számukra egy mosoly, ölelés, kacsintás vagy éppen jutalomként egy kis édesség. Nem volt kérdés számunkra, hogy részt vegyünk ebben a megható és szeretetteljes gyűjtőakcióban. Számunkra, ha egy gyermek arcán mosolyt látunk, az már örömmel tölt el minket. Bízzunk benne, hogy az ünnepek alatt sok pici száj mosolyodik majd el – nyilatkozta az adományozásról Prohászkáné Nemes Szilvia.

Összes cikk - lent (max 996px)
+
+
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)