Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Egyedileg készült bútort kapott karácsonyra egy gyulai család

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • Sz. E.MAGAZIN • 2019. december 21. 09:00
Egyedileg készült bútort kapott karácsonyra egy gyulai család
Az akcióhoz számos magánszemély és cég is csatlakozott

Bútort ajánlottak fel egy nehéz körülmények között élő családnak

Fotó: Gyulai Hírlap – Szabó Eszter

Különleges karácsonyi ajándékot kapott egy gyulai család kezdeményezésére egy nehéz körülmények között élő édesanya és családja. A nem mindennapi felajánlásnak köszönhetően az apróságok az új évet már egy vadonatúj, gyönyörű szobabútorral berendezve kezdhetik meg.

Molnárné Suhajda Tímea lapunknak elmondta: párjának Molnár Zoltánnak jutott eszébe az ötlet, hogy karácsony környékén érdemes lenne egy kicsit jótékonykodni. Felkereste az Emhő-Baudermann Kft.-t, aki alapanyagot ajánlott fel ahhoz a bútorhoz, amivel szerettek volna meglepni egy helyi családot.

A gyulai családsegítő központ közreműködésével megtalálták a legalkalmasabb családot, akikkel fel is vették a kapcsolatot. Molnárné Suhajda Tímea hozzátette, hogy az édesanya azt kérte, hogy elsősorban a gyermekek kapjanak ajándékot. Az esemény hírére rengeteg magánszemély összefogott és több cég is ajánlott fel játékokat, tartós élelmiszereket, és egy hatalmas ajándék is érkezett.

– A legmeghatóbb az volt, hogy egy tíz év körüli kisfiú az értékes videojátékát ajánlotta fel. Ma délelőtt mi pedig összeraktuk a bútort és egy ablakot is kicseréltünk. Később jön majd egy festő, de érkezik a családhoz hűtőszekrény, és több használati tárgy is – mondta el Molnár Zoltán

Az édesanya lapunknak elmondta: nagy boldogságot hoztak családjukba  az ünnepek közeledtével Zoltánék, de minden helyi segítőnek szívből köszöni a felajánlásokat. 

 

Összes cikk - lent (max 996px)
+
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)