Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Bábszínházi előadás-sorozattal támogatják a Viharsarki Koraszülöttmentő Alapítványt

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • T. P. HÍREK • 2019. december 19. 10:41
Bábszínházi előadás-sorozattal támogatják a Viharsarki Koraszülöttmentő Alapítványt
A Tick-Tack Bábszínház minden részt vevő gyermek után 100 forinttal segíti a mentőautó fenntartását

Bábszínházi előadás-sorozattal támogatja a Viharsarki Koraszülöttmentő Alapítványt a Tick-Tack Bábszínház – erről tartott sajtótájékoztatót Alt Norbert alpolgármester, Strausz Róbert, a bábszínház vezetője, Abdulrahman Abdulrab Mohamed, az alapítvány kuratóriumának elnöke és Szilágyi Ferencné tagintézmény-vezető december 19-én, a Béke sugárúti óvodában.

szilágyi ferencnéalt norbertAbdulrahman Abdulrab Mohamed és strausz róbert

Fotó: Gyulai Hírlap – Tóth Péter

Alt Norberttől megtudtuk, hogy a Viharsarki Koraszülöttmentő Alapítvány létrehozása óta rengetegen támogatták az alapítvány munkáját, amelynek gyümölcseként valósult meg az álom, a mentőautó és a szükséges eszközök megvétele.

Kiemelte: a gyűjtés azóta sem állt le, hiszen a mentőautó fenntartása is rendkívül költséges, mindez pedig nem jöhetett volna létre az adakozó magánszemélyek, civil szervezetek és intézmények segítsége nélkül.

Ezúttal Strausz Róbert és az általa vezetett Tick-Tack Bábszínház tett felajánlást. Megtudtuk, hogy a bábszínház minden évben részt vesz olyan rendezvényeken, amelyek a beteg gyermekek megsegítését célozzák, idén pedig úgy gondolták, hogy a viharsarki alapítványnak segítenek.

 

 

Fotó: Gyulai Hírlap – Tóth Péter

Strausz Róbert ezért megkereste az alpolgármestert az ötlettel, miszerint szeretnének csinálni egy előadás-sorozatot december 18–20-án, amely során meglátogatják Gyula Város Egyesített Óvodájának összes tagintézményét, az előadáson résztvevő gyermekek után pedig fejenként 100 forinttal támogatják a koraszülöttmentő alapítvány munkáját.

Abdulrahman Abdulrab Mohamed megköszönte a segítséget, valamint hangsúlyozta, hogy a mentőautó beüzemelése óta közel 100 koraszülött csecsemőn és beteg újszülöttön tudtak segíteni.

Szilágyi Ferencné hozzátette, hogy a dolgozók és a gyermekek is örömmel fogadták a lehetőséget, az előadás ráadásul egy újabb lehetőség, hogy megörvendeztessék az óvodásokat az ünnepek közeledtével.

 

 

Fotó: Gyulai Hírlap – Tóth Péter

Összes cikk - lent (max 996px)
+
+
+
+
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)