Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Jótékonysági estet tartott a Esély Pedagógiai Központ gyulai tagintézménye

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • T. P. MAGAZIN • 2019. december 05. 11:03
Jótékonysági estet tartott a Esély Pedagógiai Központ gyulai tagintézménye
A rendezvény sztárfellépője Nótár Mary volt

Jótékony dallamok címmel rendezett jótékonysági estet az Esély Pedagógiai Központ Pánczél Imre Tagintézménye december 4-én a Vigadóban. A rendezvényen az intézmény és a román gimnázium diákjai is felléptek, valamint Nótár Mary is koncertet adott.

Örkényi-Nyist Kornélia

Fotó: Gyulai Hírlap – Rusznyák Csaba

Örkényi-Nyist Kornélia, az Esély Pedagógiai Központ gyulai tagintézményének vezetője elmondta, hogy második alkalommal rendeznek jótékonysági estet Jótékony dallamok címmel. A rendezvény ingyenes volt, viszont bárki adományozhatott az intézmény számára, a befolyt összeget pedig az iskola játszóudvarának felújítására fordítják.

Megtudtuk, hogy az este sztárfellépőjének Nótár Maryt kérték fel, akit nagyon szeretnek az iskola diákjai. Hozzátette: tavaly Varga Viktor lépett fel a jótékonysági koncerten, aki szintén népszerű a tanulók körében.

Köszöntőjében az intézményvezető kiemelte: a szeretetnek természetesnek kellene lennie a mindennapokban.

 

 

Fotó: Gyulai Hírlap – Rusznyák Csaba

– Ez a nap nemcsak egy jótékonysági est, hanem nekünk, az Esély Pedagógiai Központ Pánczél Imre Tagintézménye tanulóinak, munkatársainak a szeretet ünnepe is egyben – fogalmazott Örkényi-Nyist Kornélia.

Kiemelte: a tagintézménybe járó gyerekeknek nincs más kincsük, csak ez a tiszta szívből fakadó, önzetlen szeretet, de ez egy olyan érték, amit nem lehet beárazni.

A köszöntő után az Esély Pedagógiai Központ gyulai tagintézményének diákjai és a Nicolae Bălcescu Román Gimnázium énekkarai léptek színpadra, majd Nótár Mary koncertjével folytatódott a jótékonysági este, melynek fővédnöke Görgényi-Kiss Brigitta volt.

 

 

Fotó: Gyulai Hírlap – Rusznyák Csaba

Összes cikk - lent (max 996px)
+
+
+
+
+
+
+
+
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)