Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Új mozgásfejlesztő eszközöket szerzett be a törökzugi óvoda

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • Sz. E.HÍREK • 2019. december 05. 11:19
Új mozgásfejlesztő eszközöket szerzett be a törökzugi óvoda
Az intézményt a Gyulai Várfürdő támogatta

 

Fotó: Gyulai Hírlap – Szabó Eszter 

Új mozgásfejlesztő és sporteszközöket vásárolt a törökzugi óvoda a Gyulai Várfürdő támogatásával, a részletekről Budainé Szűcs Éva tagintézmény-vezető és Kun Miklós, a várfürdő ügyvezetője számolt be december 5-én sajtótájékoztatón.

Az eseményen Budainé Szűcs Éva elmondta, hogy a várfürdő felajánlásának köszönhetően nemrégiben új eszközökkel, tornapadokkal, trambulinnal, ugrálólabdákkal és egyéb mozgásfejlesztő játékokkal gazdagodott az óvoda.

– A gyermekek mozgásának fejlesztése kiemelten fontos számunkra, egyrészt az egészségmegőrzés miatt, másrészt azért, mert önbizalmat ad a kicsiknek – fejtette ki az intézményvezető, majd köszönetet mondott a várfürdő ügyvezetőjének az anyagi támogatásért.

 

 

Fotó: Gyulai Hírlap – Szabó Eszter 

Kun Miklós lapunknak elmondta: nagy örömmel támogatnak minden hasznos kezdeményezést, és minden olyan célt, amely a fiatalok, az idősek vagy a hátrányos helyzetűek sportszeretetét, mozgásfejlesztését segíti elő. 

– Már a múltban is igyekeztünk segíteni, rendszeresen támogatjuk jegyekkel és anyagilag a fogyatékkal élőket és az általános iskolákat – fejtette ki. Hozzátette: a várfürdő küldetése az egészséges életmódra nevelés terjesztése, amivel tökéletesen összhangban van a sportóvoda támogatása.

Összes cikk - lent (max 996px)
+
+
+
+
+
+
+
+
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)