Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Várják a javaslatokat a Sikeres Gyulai és Sikeres Gyulai Diák kitüntetésekre

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • HÍREK • 2019. november 12. 18:00
Várják a javaslatokat a Sikeres Gyulai és Sikeres Gyulai Diák kitüntetésekre
A javaslatok beadásának határideje december első napja

Sikeres Gyulai cím adományozható annak a köztiszteletben álló személynek vagy közösségnek, aki(k) Gyula város területén olyan sikeres tevékenységet folytat(nak), amely mind saját, mind pedig Gyula város számára anyagi és erkölcsi elismerést jelent. A Sikeres Gyulai Cím elsősorban azok kiemelkedő munkáját díjazza, akik Gyula város gazdasági vagy egyéb területén szereztek érdemeket. A kitüntetettnek olyan gyulai lakóhely, székhely vagy telephely bejelentéssel kell rendelkeznie, mely által kötődése Gyula városához egyértelmű.

Javaslatot lehet tenni Sikeres Gyulai Diák címre is, amelyre gyulai, közép- és felsőfokú tanulmányokat folytató diák javasolható.

Az elismerésekre javaslatot tehet minden gyulai természetes személy és közösség. A javasolt személy nem lehet hozzátartozó, önkormányzati képviselő és politikus.

A javaslatnak tartalmaznia kell:

– a kitüntetésre javasolt nevét, iskolai végzettségét, foglalkozását, életpályáját,

– annak a tevékenységnek az ismertetését, amely alátámasztja a javasolt cím adományozását, diák esetében nyelvtudását, tanulmányi és verseny eredményeit

– a sikeresség fogalmának taglalását (gazdasági, kulturális stb. értelemben, kisebb nagyobb környezetre vonatkoztatva),

– a javaslat dátumát, a javaslattevő nevét, aláírását, telefonszámát, a javasolt elérhetőségét és telefonszámát valamint, hogy nem hozzátartozója a javasolt.

– terjedelem maximum 2 oldal.

A javaslathoz csatolni kell a jelölt maximum 1000 karakterből álló bemutatását, ami figyelemfelkeltőként szolgál a bizottsági tagoknak.

A beérkező javaslatokat a Sikeres Gyuláért Egyesület előkészíti a decemberben ülésező, Görgényi Ernő polgármester által vezetett és az eddigi Sikeres Gyulaiakból álló bizottság ülésére. A bizottság öt „Sikeres Gyulait” és egy „Sikeres Gyulai Diákot” választ. A Sikeres Gyulai Címet a 2020. januárjában tartandó újévi fogadásán a polgármester adja át.

A javaslatot az egyesület címére (Gyula, Ecsedi u. 22) vagy (sikeresgyula@freemail.hu) e-mail címre lehet eljuttatni, beadási határidő minden év december 1. Információ kérhető 0670/3383871 telefonszámon.

 

Sikeres Gyuláért Egyesület

Összes cikk - lent (max 996px)
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)