Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Erkeles sikerek az atlétikai diákolimpián

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • B. L. SPORT • 2019. október 26. 14:00
Erkeles sikerek az atlétikai diákolimpián
Csapatban is a legjobbak között végeztek a fürdővárosi diákok

Kiváló eredményeket értek el az Erkel Ferenc Gimnázium diákjai a Kecskeméten megrendezett atlétika-diákolimpia ügyességi és váltófutó-csapatbajnokságának országos döntőjében.

A nehézatléták két bronzérmet szereztek ( a képről HIÁNYZIK Kiss Tamás)

Fotó: Gyulai Hírlap – Bimbó Lajos

Czoldánné Domokos Györgyi csapatvezetőtől megtudtuk, hogy a gyulai atléták már előzetesen is kiemelt figyelmet élveztek, hiszen a Taután Dominik vezette súlylökőcsapatot a második helyen hívták meg a megmérettetésre. A fürdővárosi nehézatléták reggeli elért eredménye gyengébb lett, mint a megyei bajnokságon elért, de ez is elég volt a bronzérem megszerzéséhez. 

A diszkoszvetőcsapat is alaposan kitett magáért, hiszen az ötödik legjobb eredménnyel jutott a döntőbe. A gyulai sportolók, hatalmas egyéni csúcsokat elérve, végül kibérelték a dobogó harmadik fokát. Annus Andor tanítványai a megérdemelt bronzérmek mellett tíz pontot kaptak a jövőbeli egyetemi tanulmányaik megkezdéséhez.

 

A 4x1500-as váltó a nyolcadik helyen ért célba (a képről hiányzik molnár balázs)

Fotó: Gyulai Hírlap – Bimbó Lajos

A nehézatléták mellett a fiú 4x1500 méteres váltó is versenybe szállt, a gyulai négyes az országos döntőben az előkelő nyolcadik helyen szakította át a célszalagot.

Eredmények: súlylökés 3. hely (Taután Dominik, Bíró Levente, Schriffert Balázs, Kiss Tamás és Szabó Szebasztian), diszkoszvetés 3. hely (Taután Dominik, Bíró Levente, Schriffert Balázs, Kiss Gergő és Kiss Tamás), 4x1500 méteres síkfutás 8. hely (Kovács Máté, Molnár Balázs, Suhajda Ákos és Kurta Barnabás).

Összes cikk - lent (max 996px)
+
+
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)