Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Vásárolj gyulai zoknit gyártói áron!

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • PR/S. J. • MAGAZIN • 2019. október 09. 19:00
Vásárolj gyulai zoknit gyártói áron!
A Bokatex Kft. termékeit már személyesen és online is beszerezheted

Oravecz Katalin, a Bokatex Kft. marketingese és Oravecz Tibor, a Bokatex Kft. tulajdonosa

Fotó: Gyulai Hírlap – Súr Enikő

Az immár 30 éve működő, gyulai székhelyű Bokatex Kft. a világ számos pontjára szállít kiváló termékeiből. A cég az online vásárlás mellett a Henyei Miklós utca 7. szám alatt a személyes vásárlásra is lehetőséget biztosít, hétfőtől péntekig 7 és 13 óra között.

Oravecz Tibor, a Bokatex Kft. tulajdonosa lapunknak felidézte: a zokni- és a kötőipar nagy hagyományokkal rendelkezik Gyulán. Az ágazat erőssége országosan, sőt európai szinten is megmutatkozott a rendszerváltás előtt, az ázsiai árusok megjelenése azonban alaposan átrendezte a hazai és a nemzetközi piaci viszonyokat – tette hozzá.

Mint megtudtuk, a gyártás és a termékek árusítása jelenleg a Henyei Miklós utcában folyik. Az 1990-ben alakult cégnek több olyan dolgozója is van, aki a kezdetektől a Bokatex Kft. munkatársa.

Oravecz Katalin, a cég marketingese elmondta: a 2012-ben létrehozott webáruházban (www.bokatex.hu) csaknem ezerféle termék közül válogathatnak az érdeklődők. Kiemelte: az ország összes régiójából vannak vevőik, olyan is akad, aki a kezdetektől vásárolja a Bokatex Kft. kiváló minőségű gyógyzoknijait.

 

 

Fotó: Gyulai Hírlap – Súr Enikő

Aláhúzta: online értékesítési rendszerüket folyamatosan fejlesztik, oldalukon nemcsak saját termékeiket, hanem más, magyar és külföldi gyártó által készített, kiváló minőségű csecsemőruhát, fehérneműt, finomharisnyát és felsőruházatot is értékesítenek. Oravecz Katalin a webes vásárlás előnyeiről szólva rámutatott: az otthon kiválasztott termékeket már csak át kell vennünk a Henyei Miklós utcában található üzletben, és mindezt gyártói áron tehetjük meg.

Kifejtette: a száz százalékban pamutból készült zokniktól a csecsemőruhákig az összes termékük megfelel a szigorú nemzetközi előírásoknak. Az egyik ilyen az oeko-tex minőségjel, a „Bizalom a textiliában”, az ezzel ellátott termékek biztosítottan nem tartalmaznak egészségre ártalmas anyagokat. A Bokatex által készített zoknik minőségi és ellenőrzött alapanyagokból, az orr- és a sarokrésznél külön erősítéssel, illetve kézzel láncolt orrlezárással készülnek. Utóbbi előnye, hogy a varrás nem nyomja a lábunkat – ismertette a szakember.

 

 

Fotó: Gyulai Hírlap – Súr Enikő

Mint megtudtuk, a Bokatex Kft. saját, Magyarországon egyedülálló, bérfestést is vállaló festődéjében svájci cég által gyártott, káros anyagokat nem tartalmazó festékeket használnak. A gyógy- és titokzoknik antibakteriális kezelést is kapnak, ami ötven mosásig garantálja a baktériumok elpusztítását.

A vállalkozás nívóját mutatja, hogy termékei nem csak a magyar piacon felelnek meg az elvárásoknak. A cégnek évek óta vannak olasz partnerei, akiknek divatos, mintás zoknikat gyártanak, a csecsemőmérettől egészen a felnőttméretig. Ezenkívül számos országba, többek között Ausztriába, Svédországba és az USA-ba is szállítanak.  

A Bokatex Kft.-nél baba-, gyerek- és felnőttméretű zoknikat készítenek, utóbbiakat 52-es lábméretig. Emellett gyerek- és női harisnyákat, vastag harisnyákat is gyártanak, negyvenötféle színben, lábfejjel és lábfej nélkül is.

 

 

Fotó: Gyulai Hírlap – Súr Enikő

Zokniból szintén többfajtát forgalmaznak, titok-, rövid szárú, boka- és térdzoknit is vásárolhatunk a cégnél, az egészen vékonytól a termováltozatig. Mindezeket különböző fonalból gyártják, a termékpalettában a pamut- és a gyapjúzokni mellett a közkedvelt len- és az egyre jobban elterjedő bambuszzoknik is megtalálhatók.

Oravecz Katalin arról is beszámolt, hogy kiemelkedően keresett termékük az USA-ban is kedvelt gyógyzokni, ezt a keringési betegségben szenvedőknek, az álló munkát végzőknek és a cukorbetegeknek ajánlatos viselniük. A vásárlók véleménye alapján a Gyulán készült termék az ár-érték arányt tekintve kiemelkedik a nemzetközi kínálatból.    

 

 

Fotó: Bokatex Kft. 

A marketinges azt is elmondta, hogy hölgyeknek és uraknak egyaránt gyártanak fitnesz- és sportzoknikat, valamint sportszárakat. Mint megtudtuk, a magyar olimpiai csapatnak is készítettek már zoknikat, de a Magyar Honvédségnek, zenei fesztiváloknak és neves hazai színházaknak is rendszeresen szállítanak áruikból.

A közelmúltban a cég webshopján megjelentek a száz százalékban Olaszországban tervezett és gyártott minőségi finomharisnyák, boka-, térd- és combfixek, illetve hamarosan a minőségi, biopamut felsőruházati termékek forgalmazása is elindul – tájékoztatta lapunkat Oravecz Katalin.

Összes cikk - lent (max 996px)
+
+
+
+
+
+
+
+
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)